Jokakesäinen suosikkisalaattini on täällä blogissakin (ja taannoin instagrammissa) mainostamani melonisalaatti, joka sisältää vesimelonia ja hunajamelonia/cantaloupemelonia, mansikoita ja leipäjuustoa. Se maistuu yleensä kaikille ja on helppo tehdä. Eilen aloitin tekemään tuota salaattia jälleen, mutta tällä kertaa aineksista syntyikin kakku. Eipä tuosta tullut niin hieno kuin olin suunnitellut, mutta voi sitä nyt täällä kuitenkin vilauttaa.
Tuntuu muuten, että alan tottua tähän trooppiseen ilmastoon. Helle ei tunnu enää niin kuumalta. Eikä töihinpaluu tällä viikolla ole tuntunut yhtään raskaalta, kun on sopinut rantatreffit joka illaksi! Olen jäänyt koukkuun uimiseen – ja meloniin.
I made my favourite salad as a cake yesterday. I’m starting to get used to this endless heat wave and the return from summer vacation hasn’t really hurt since I’ve had a date every evening at the beach this week!
3 Comments
Onpa söpö kakku! :) Raaka-aineet on niin kohdillaan että tuon on pakko olla tosi tosi hyvää!
Joo, toimii kyllä! Tuohon voi lorauttaa päälle vielä jälkkäribalsamicoa. Voisi sopia kakun päälle.
Nam mikä kakku :P