Sisustus

5 mattoa alle 200 e

15.1.2016

Olen sitä mieltä, että mattokaupoilla ei kannata pihistellä. Hyvin usein korkea hinta takaa laadun, eikä huonolaatuisesta matosta ole iloa kellekään. Viime vuosina laadukkaita mattoja on kuitenkin pompsahtanut myös mataliin hintakategorioihin. Kokosin tähän viisi kevään mattoa, jotka maksavat kukin alle 200 e. Kertokaa ihmeessä, jos teillä on kyseisten mattojen laadusta omakohtaista kokemusta!

Matot_alle_200e-kotilo

1 Raskmölle-villamatto, Ikea
2 Malin-puuvillamatto, Ellos Home
3 Walli-printtipuuvillamatto (kierrätyspuuvillaa), Finarte
4 Latu-villamatto, Anno
5 Piilopirtti-printtipuuvillamatto (kierrätyspuuvillaa), Saana & Olli, Finarte

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Kotona Käpylässä 16.1.2016 at 13:26

  Kauniita mattoja! Erityisesti tuo Elloksen puuvillainen ihastutti – voisi vaikka miettiä, jos investoisi kevään kynnyksellä erityiseen kesämattoon :) Itse olen tehnyt matto-ostoksia sekä Elloksen että Annon valikoimista ja kovin ollut tyytyväinen. Erityisesti Annon pari vuotta vanhempi villamatto on oikein mukava makuuhuoneeseen paljaiden varpaiden alle.

  • Reply Johanna 16.1.2016 at 13:32

   Mäkin olen huomannut että Annon matot ovat edullisuudestaan huolimatta laadukkaita! Villa on aina hyvä materiaali kun se hylkii likaa.

 • Reply Riikka 17.1.2016 at 10:15

  Mulla on kotona tuo Annon matto ja onhan se nätti. Erityisen kiva on, että matto on käännettävä, niin voi laittaa mustan puolen päälle, jos siltä tuntuu. Suosittelen kuitenkin laittamaan mattohuovan tai -verkon tämän maton alle, koska matto ei muuten tahdo pysyä suorassa.

  Ihastuin noihin Saanan ja Ollin suunnittelemiin mattoihin jo muutama kuukausi sitten, mutta olivatkin pettymys sitten, kun livenä pääsi näkemään. Kuvio on maalattu maton pintaan ja värit ovat jotenkin likaisen näköisiä. Toki olen tarkastellut mattoja vain myymälän valoissa – kotonahan ne saattavat näyttää paljon paremmalta.:)

  • Reply Johanna 17.1.2016 at 13:51

   Juu nuo Saanan ja Ollin suunnittelemat matot ovat tosiaan printtimattoja ja varmasti siitä myös mattojen edullisuus. Tuliko likainen fiilis valkoisen sävystä? Monesti vähän kermanvärinen valkoinen näyttää aluksi likaiselta, mutta silmä tottuu sävyyn pian. Meidän Carpet Vistasta ostettu olohuoneen matto oli myös aluksi pettymys kun sen käärin paketista. Se on juuri sellainen hieman kellertävä, mutta hassua on, että en enää näe mattoa yhtään kellertävänä.

  Leave a Reply