Sisustus

7 isoa mattoehdokasta

18.4.2016

Ei ole kauankaan kun esittelin täällä edullisia mattoja kollaasissa 5 mattoa alle 200 e. No, nyt on taas mattokollaasin aika. Tällä kertaa surffailin tositarkoituksella suuria mattoja (kaikki vähintään 200 x 300 mm). Uuden asuntomme olohuone on nimittäin aika leveä. Se kaipaa mahdollisimman suurta mattoa. Tämänhetkinen raitamatto voisi sijoittua joko työ- tai makuuhuoneeseen.

En osaa oikein päättää, minkälaista mattoa metsästää. Ainakin jotain muuta kuin mustavalkoraitaa, vaihteeksi. Yksivärinen, hyvin vaalea matto sopisi kohtuu tummalle tammiparketille. Ihastuin tähän Pinterestistä bongattuun olkkariin, jossa valkoinen matto näyttää tammen rinnalla mukavan harmoniselta. Kuvan matto muistuttaa paljon Linie Designin Asko Whitea. Toisaalta kaipaisin myös jotain rohkeampaa eli värejä harmaan sohvan, tammipintojen ja valkoisen tv-tason taustalle… Vaikeaa. Suuria mattoja ei kovin helposti löydäkään.

isot_matot_Kotilo

Länna Möbler: 1. Boa Powder / Linie Design, 2. Asko White / Linie Design, 3. Regatta Metall / Linie Design, 4. Grid Dark Grey / Asplund, 5. Lubo Blue / Linie Design, 6. Naidu / Gan Rugs
Carpet Vista: 7. Shaggy Sonar

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Laura 18.4.2016 at 15:16

  Oi että, tässähän tulee mattokuume! Minulla on meneillään jokin kummallinen v. punaisen kausi, joten 1&6 viehättävät erityisesti. Onnea valintaan, sillä kaikki ovat oikein hyviä kandidaatteja!

  Omassa olohuoneessani on valkalakatun tammiparketin kanssa nyt Linien 200×300 Rainbow valkoisena, joka on mukavan lämpimän sävyinen olematta kuitenkaan liian keltainen. Ja hinnaltaan mukavan huokea!

  • Reply Johanna 18.4.2016 at 15:22

   No sehän on tosi kaunis myöskin! Kuten ihan kaikki Linie Designin mallit.

  Leave a Reply