Sisustus

Arvonta: 1kertaa2

17.10.2015

PA166399b

Se on vaan niin, että tekstiilin hyvän laadun tajuaa vasta kuukausien kuluttua. Kaupassa erilaatuiset neuletuotteet saattavat tuntua samoilta, mutta kotona vasta huomaa, tuleeko tuotteseen nyppyjä ja kuinka kangas palautuu venymisestä ja vanumisesta. Laadullisen ahaa-elämyksen olen viimeksi saanut näistä 1kertaa2-merkin tyynyistä. Ostin Design Marketista tuon salmiakkikuvioisen jo muutama vuosi sitten ja tuon keltaisen sain viedä kotiini pari viikkoa sitten 1kertaa2:n ja Kettukarkkishopin popup-shopista.

1kertaa2:n minimalistiseen ja skandinaaviseen sisustukseen sopivat tuotteet on valmistettu ja suunniteltu Suomessa. Yritystä pyörittävät suunnittelijat Piia Kalliomäki ja Marika Lehti. Piia kertoi, että vaikka värillisiä tuotteita aina kysellään, varovaiset suomalaiset ostavat kuitenkin selvästi eniten mustavalkoista. Tästä sisuuntuneena valitsinkin itselleni tuon keltaisen tyynyn. Ollaan menossa kohti harmautta, joten väriä sen olla pitää.

1kertaa2:n tyynyt sopivat yhteen tuon Innoluxin Pasila-lampun kanssa, jonka sain Innoluxin uusien tuotteiden lanseeraustilaisuudesta viime keväänä. Niinikään suomalaista designia. Olen kaavaillut lamppua yövaloksi, mutta katsotaan, mihin se lopulta päätyy tai päätyykö tässä asunnossa enää minnekään.

Voit osallistua yhden valinnaisen 1kertaa2-tyynyn arvontaan kommentoimalla tätä postausta. Kerro viimeisimmästä kodinsisustuksen laatuostoksestasi. Mitä ostit ja miten laatu on ilahduttanut? Voittaja julkistetaan sunnuntaina 25.10.

PA166394b

Postaus on toteutettu yhteistyössä 1kertaa2:n kanssa.

You Might Also Like

76 Comments

 • Reply Neelia 17.10.2015 at 09:34

  Yritän aina sijoittaa laatuun, niin vaatteissa kuin sisustuksessakin. Mikään ei ole ärsyttävämpää, kuin kertakäyttöä varten hankittu materia tai tuote, joka hajoaa heti tai liian pian. En ole ihan aina ajatellut samalla tavalla, mutta viimeisten 10 vuoden aikana kulutustottumukseni ovat muuttuneet paljon.

  Ihanat tyynyt sinulla! :)

 • Reply Heli Niemi 17.10.2015 at 09:46

  Viimeksi olen ostanut Pentikin Elegia pussilakanasetin. Sängyssä vietetään paljon aikaa, niin mukavuuteen kannattaa panostaa :)

 • Reply JohannaL 17.10.2015 at 10:09

  Viimeisin laatu-ostokseni on ollut Ferm Livingin tapetti, joka oli tosi helppo laittaa seinään verrattuna halppis tapetteihin.

 • Reply Viivi / Valkoinen Soihtu 17.10.2015 at 10:15

  Oij, ihana arvonta!!! Viimeksi olen tainnut hankkia uuden Annon päiväpeitteen sänkyymme ja se on kyllä osoittautunut erittäin laadukkaaksi hankinnaksi (kestävä, tyylikäs, ajaton) :) Muutenkin olen ollut erittäin tyytyväinen Annon tuotteisiin; hintalaatusuhde kohdillaan!

 • Reply V 17.10.2015 at 10:29

  Viimeisin laatuostos kotiin on Arabian kukkaruukku kirpputorilta :) Ajaton ulkonäkö ja jo vuosikymmeniä kestänyt ruukku kestää varmasti vielä pitkään.

 • Reply Ninne 17.10.2015 at 10:35

  Marimekon tasaraita trikoolakanat ovat olleet todellisia laatuostoksia. Nyt niitä löytyy jo useampi pari eikä oikeastaan enää muissa nukutakaan. :)

 • Reply merikukka 17.10.2015 at 11:10

  Minulle laatu merkitsee pitkäikäisyyttä. Tuotteen pitää kestää ja myös sen kiinnostavuus pitää säilyä. Ostan vain sellaisia tuotteita, joista tiedän, etten kyllästy niihin parissa vuodessa. Pitkään kokeilin erilaisia keittiötuoleja, niiden istuinmukavuutta ja mukautumista erilaisiin tyyleihin ja päädyin Eames Plastic Chair -tuoleihin. Viiden vuoden jälkeen ne ovat ihan uutta vastaavat ja pidän näistä edelleen valtavasti.

 • Reply Julia 17.10.2015 at 11:13

  Ostin secto designin octo valaisimen. En voi olla joka päivä ihailematta sen tyylikkyyttä ja sitä kuinka kauniisti valo siivilöityy sen lävitse.

 • Reply Riina 17.10.2015 at 11:31

  Ostimme Lamus Oy ruokapöydän. Tuotteet on valmistettu perinteistä vakkasuomalaista puusepäntaitoa kunnioittaen parhaista raaka-aineista:)

 • Reply Elisa 17.10.2015 at 12:05

  Muuton Unfold valaisin pojan huoneeseen. Valaisinhan on kumia, joten vaikka vallattomasta pallot joskus lentäisivät, ei vahinkoa satu. Lisäksi sopii toivoa että design miellyttää aikanaan omaan kotiin muuttaja.

 • Reply JL 17.10.2015 at 12:18

  Ostin kirpputorilta kymmeniä vuosia vanhan mustan nahkaisen nojatuolin. Hankin mielelläni vanhoja laadukkaita huonekaluja/sisustustuotteita, joiden toivon kestävän parhaimmassa tapauksessa ehkä toisetkin 40 vuotta :-)

 • Reply maamu 17.10.2015 at 12:19

  Viimeksi ostin Iittalan Kastehelmi kakkulautasen. Laadukas, mutta myös ihana!

 • Reply Oravanpesän Kati 17.10.2015 at 12:55

  Viimeisin laatuostos on kierrätyskeskukselta hankitut Arabian Isokukka -pullalautaset. Lautasten muoto on suosikkini, sellainen pehmeän pyöreä ja punainen kukkakuvio erityisen viehättävä silmääni. Ovat kestäneet 70-luvulta tähän päivään ja varmasti pidempäänkin kunhan en vain riko…

 • Reply Siru 17.10.2015 at 12:59

  Viimeisin laatuostokseni ovat Hemtexin puuvilla-pellavalakanat. Paranevat vain käytössä ja uni maistuu. :)

 • Reply Nukka 17.10.2015 at 14:15

  Viimeksi hankittua kotimaista taitavat edustaa katosta roikkuvat voimistelurenkaat ;) ovat kauniit ja käytännölliset. Ihania nuo neulostyynyt, yritän koko ajan patistaa itseäni satsaamaan laatuun ja ostamaan harkiten, mutta vaatekaupoilla varsinkin tulee retkahdettua halpistrikooseen. Nyt yritän siihenkin tehdä muutosta.

 • Reply t.k.o 17.10.2015 at 14:18

  Kodin sisustustuksen laatulöydöt ovat tulleet vastaan kirppareilla: 50-luvun designia, yms. Ennen tehtiin laadukasta, kaunista ja kestävää.

 • Reply Anniina 17.10.2015 at 14:21

  Itse olen myös niitä ihmisiä, joiden mielestä lähes kaikessa tulisi aina satsata laatuun. En tiedä onko tähän asiaan vaikuttanut lapsuuden kodista opittu: ”Köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa” mantra. Ei sillä, että hinta ja laatu aina korreloisivat toisiaan. Tiedän paljon edullisiakin tuotteita, joissa laatu on kohdallaan ja hintavia tuotteita, joissa laatu on ollut jotain aivan muuta kuin luvattiin. Itse kuitenkin inhoan kertakäyttökulttuuria ja koen huomattavan paljon ekologisemmaksi ja muutenkin eettisemmäksi vaihtoehtoehdoksi laatuun sijoittamisen. Uskon myös, että se tulee pidemmän päälle paljon halvemmaksi, kuin jatkuva kertakäyttötuotteiden ostaminen. Viimeksi sijoitin laatuun, kun ostin hulluilta päiviltä Artekin kultakello valaisimen. Kyseinen valaisin on ollut pitkäaikainen haaveeni ja hyvällä tarjouksella varustettu valaisin oli sellainen, etten voinut enää vastustaa kiusausta. Hullareilta tarttui mukaan samalla myös Sorelin talvikengät, jotka ainakin näiden muutavan käyttökerran perusteella vaikuttavat varsin laadukkailta ja lämpimiltä. Toivoisin niiden kestävän nyt useamman talven, niin ettei ulkoilukenkiä tarvitsisi uusia joka vuosi. Aika kuitenkin varmasti näyttää miten laadukkaat kengät oikeasti ovat ja sen, että miten kengät oikeasti kestävät runsasta käyttöä.

 • Reply Sallamari 17.10.2015 at 14:31

  Olen satsannut laadukkaisiin pellavapussilakanoihin. Mihinkäs olisi mukavampi kietoutua yöksi ja ne paranevat vanhetessaan. Arvonnassa mukana!

 • Reply Kummelikopplan 17.10.2015 at 15:41

  Normann Copenhagenin kattovalaisin taitaa olla viimeisin ostos, mutta sukulaisen kodista sain hiljattain valita ihanat messinkiset tarjottimet ja ison kynttelikön.

 • Reply Pauliina 17.10.2015 at 16:48

  Viimeisin taisi olla Boel&Jan-matto. Nykyään ostan aina laatua tai sitten en osta mitään! On tullut kantapään kautta huomattua että rahat menevät vain hukkaan huonolaatuisia tuotteita ostaessa, kun eivät käytössä kestäkään ja tilalle pitää ostaa aina vain uutta. Näin ollen laadun ostaminen on myös ekologista koska vanhaa ja huonoa tuotetta ei tarvitse vähän väliä korvata uudella. Ihana arvonta muuten! <3

 • Reply Tiffany 17.10.2015 at 16:54

  Varmaan Iittalan Aalto-kynttilätuikku lienee viimeisin. Kaunis olohuoneen pöydällä, suomalaista designia :)

 • Reply Saija 17.10.2015 at 17:22

  Viimeisin taisi olla string pocket hylly. Se on todella laadukas ja tulen varmasti nauttimaan siitä vielä pitkään.

 • Reply Jutta 17.10.2015 at 17:30

  Kotiimme hain juuri hullareilta tilaamani BeDesignin Deer-hyllyn. Upea suomalainen design jaksaa kyllä ihastuttaa!
  -Jutta

 • Reply BIKKE 17.10.2015 at 17:48

  Viimeisin kotisisustus juttu taisi olla Teeman lautaset.. Tosi kivat katsella MUTTA..eipäs istu astianpesukoneeseen EIKÄ astiankuivauskaappiin…. Pikkasen harmittaa..Ne syvät lautaset ei taida sopia senkään vertaa..Ihme juttu kun on kotimaisuudesta kyse… mutta mukana!

 • Reply Jolana 17.10.2015 at 18:11

  Viimeisin laatuostokseni on varmaan valkoiset eke home-pyyhkeet!

 • Reply Hukkakukka 17.10.2015 at 18:35

  Viimeksi ostin lisää kulhoja iittalan taika-sarjasta, jota kerään. Kestäviä ja ajattoman kauniita. :) Mukana arvonnassa!

 • Reply Saana R 17.10.2015 at 18:39

  Tällä viikolla iski tuuri, kun sattumalta vanhoilla kotikulmilla piipahdin kirpparille ja löysin koko pöydällisen vanhaa Nuutajärven lasia, josta olen aina silloin tällöin haaveillut. Oon ihan surkea löytämään kirppiksiltä mitään, joten pöytä täynnä tuotannosta poistunutta 40-70-lukujen suomalaista käyttölasia tuntui suunnilleen lottovoitolta. Sydän sykkii suomalaiselle ”mid-century”-designille joka suhteessa, ja vielä ihanampaa oli löytää niitä, joita ei enää Iittalalla ole tuotannossa – vaikka klassikot ovat klassikoita ja kaapista löytyy uustuotantoista Kartiota ja muita, tuntuu sekalainen kokoelma vanhoja laseja entisaikaan tehdyn laadun kunnioittamiselta. Kannoin kahdeksan lasia kotiin maanantaina, ja torstaina vielä kolme lasia ja jälkiruokamaljan verran lisää. Luotan siihen, että kuten kaikki Iittalan tuotteet, myös ne joiden jalanjäljissä tuotanto nykyään kulkee, ovat priimaa ja kaunista käytössä. Kaapissa ne ovat ainakin tällä viikolla ilahduttaneet jokaisella avauksella.

 • Reply Karin // Tunne tilat 17.10.2015 at 19:05

  Viimeisin laatuostokseni on Innoluxin riippuva Candeo-kirkasvalolamppu. Voi ihanuutta, kun aamuisin voi nauttia kirkkaasta valosta, mutta illan hämärtyessä samasta valaisimesta löytyy tunnelmallinen lämmin valo.

 • Reply hanka 17.10.2015 at 19:21

  Sijoitin kotimaiseen Annalan villaiseen verhoilukankaaseen ja verhoilin sillä vanhan nojatuolin. Tuntui hyvältä arvostaa omaa työtään satsaamalla laadukkaisiin materiaaleihin!

 • Reply Noora / Villakoiria ja kissankarvaa 17.10.2015 at 19:40

  Ostin Balmuirin pellavaiset tyynynpäälliset nyt Hulluilta päiviltä, ja olen vasta yhden yön ehtinyt niitä testata. Tykkään kuitenkin kovasti! Ihastuin pellavaan jonkin aikaa sitten, ja ostin Annon pellavatyynynpäällisiä, joista olen tykännyt kovasti (ja joita käytän koko ajan). Vaikka Nekin tuntuvat jo ihanalta, Balmuirin tyynynpäällisten materiaali tuntuu niihin verrattuna ihan taivaalliselta, ja huomattavasti laadukkaammalta, joten uskon että niistä on iloa moneksi vuodeksi eteenpäin! Vielä kun joskus saisin niihin sopivat pussilakanat…

 • Reply Sirkku 17.10.2015 at 20:45

  Viimeisin ostos on Finlaysonin mustavalkoiset muumilakanat. Myös kynttilöitä on hankittu ja Marimekon tyynyt. Siispä mukaan arvontaan!

 • Reply Valkoinen tähdikki 17.10.2015 at 20:55

  Viimeksi taisin ostaa Finlaysonin petivaatteita, tarkemmin ottaen J.F. by Finlayson -pellavatuotteita. Ilahduin hankinnasta viimeksi tänään, kun vaihdoin nämä petivaatteet taas käyttöön – ja tiedän ilahtuvani vielä tänä iltana uudelleen, kun nukkumaanmenon aika koittaa! Eli olen arvonnassa mukana!

  Tuolla aiemmin joku jo kommentoikin sitä, että laatua ostamalla voi säästää pitkässä juoksussa. Uskon itsekin tähän. Kun jokin tuote on hintava, niin sen hankintaa tulee todennäköisesti mietittyä tarkemmin eikä kotiin myöskään kerry kaikenlaista ”turhaa roinaa”. Yritän itse välttää nykyään ylipäätään kaiken ”ihan kivan” ostamista. Ne ostokset osoittautuvat useimmin juuri sellaisiksi, jotka jäävät kaapin täytteeksi.

 • Reply Minttumainen 17.10.2015 at 22:00

  Olen satsannut viimeksi pellavalakanoihin. Ja ne ovat kyllä parhaat lakanat, joissa olen ikinä nukkunut – en taida suostua enää muita lakanoita hankkimaan! :)

 • Reply Hennas 17.10.2015 at 22:25

  Viimeisin kodinsisustuksen laatutuote on vanha ja meillä uuden maalipinnan päälleen saanut perinteinen penkki. Tuote on erittäin laadukas, onhan kyseessä käsityönä valmistettu käyttöhuonekalu, joka on kestänyt moitteettomasti vuosikymmeniä. Iloa on tuottanut myös sen kaunis ulkonäkö ja yhteys omaan sukutaustaani.

 • Reply Suvi 17.10.2015 at 22:32

  Interfacen sohva on hankinta jo muutaman vuoden takaa, mutta on edelleen kuin uusi. On pitänyt muotonsa ja kankaat eivät ole ollenkaan kuluneet. Kannatti siis sijoittaa kerralla kunnon sohvaan, josta on iloa pitkäksi aikaa.

 • Reply Laura 17.10.2015 at 22:50

  Hayn Hee Dining-tuolit parvekkeella kestävät toivottavasti pitkään!

 • Reply mimmi 17.10.2015 at 23:03

  Laadukkaat vuodevaatteet <3
  1kertaa kahden tuotteet ovat minusta niin ihastuttavia suomalaisia tuotteita -arvostan!!

 • Reply Airi 18.10.2015 at 08:56

  Finlaysonin pussilakanat minulle ja puolisolleni ovat uusimmat, kauniit sini-valkoiset.

 • Reply peppinen 18.10.2015 at 08:57

  Luhta home tyynynliinat olohuoneeseen.

 • Reply hennah 18.10.2015 at 08:58

  Satiinipussilakanat

 • Reply Jona 18.10.2015 at 09:56

  Kannoin viimeksi kotiin Hayn Loop-naulakon. Tällä hetkellä se palvelee eteisessämme ja on sinne kokonsa puolesta täydellinen. Toisaalta naulakko voisi yhtä hyvin toimittaa pienen vaaterekin virkaa makuuhuoneessa. Naulakko on tukeva ja sen muotoilu ja musta väri miellyttävät silmää varmasti vielä vuosia eteenpäin.

 • Reply hennahoo 18.10.2015 at 13:20

  Nykyään syynään materiaalilaput tarkkaan oli kyse kodintuotteista tai vaatteista ja harkitsen ostoksia muutenkin pitkään. En halua tuhlata enää väliaikaisratkaisuihin! Stringin hylly kirjoille on tehnyt minut erityisen onnelliseksi! Kyllä sitä mietittiinkin, mutta ihanalta näyttää. :) Eikä laadussakaan ole ollut motkottamista.

 • Reply Jani 18.10.2015 at 14:16

  Viimeisin sisustusostos oli pöytätakka. On ollut ahkerassa käytössä. Mukana arvonnassa :)

 • Reply piia 18.10.2015 at 16:02

  Viimeisimmät isoimmat hankinnat ovat olleet valaisimia, niissä kannattaa mielestäni aina panostaa laatuun! Keväällä hankittu Artekin Bell ihastuttaa päivittäin, samoin Himmeen Lento ja Filly ovat osoittautuneet jokaisen euron arvoiseksi!

 • Reply Teija 18.10.2015 at 16:12

  Finlaysonin lakanat on viimeisin ostos ja olen aina luottanut suomalaiseen laatuun.

 • Reply Tiinuska 18.10.2015 at 17:31

  Viime aikojen laadukkaimmat ostokset ovat löytyneet kirppareilta. Olen onnistunut löytämään useamman valaisimen, toiset suomalaista ja toiset ruotsalaista designia. Tykkään :)

 • Reply P 18.10.2015 at 17:39

  Parhaimmat ja kestävimmät ostokseni olen tehnyt kirpputoreilta. Viimeisin oli Plaston muovinen potkumopo pojalleni.

 • Reply hanma 18.10.2015 at 19:24

  Viimeisin sisustusostos on ollut erityisesti elämänlaatua parantava: pitkään haaveilin Jalpaikka-matosta ja nyt viimein raaskin sen hankkia. Olen ollut siihen todella tyytyväinen niin laadun kuin ulkonäön puolesta, joten nappiostos kaikin puolin!

 • Reply moonangel 18.10.2015 at 19:39

  Sänky <3 Kannatti panostaa ja selkäkivutkin hävisivät :)

 • Reply Jonna 18.10.2015 at 19:47

  Candeo-kirkasvalovalaisin oli kyllä laatuostos.

 • Reply sikkuralla 18.10.2015 at 19:53

  Ostin ihanan valkoisen Componibilin lastenhuoneen yöpöydäksi. Olen tykännyt ja on kestänyt villin pojan huoneessa.

 • Reply AK 18.10.2015 at 20:26

  Viimeisin oli Teemu Järven Kettu-juliste. Upea pala suomalaista taidetta, joka ilahduttaa päivästä toiseen sen nähdessäni :)

 • Reply Kukka 18.10.2015 at 20:58

  Pohjanmaan valkoiset kangassohvat. :)

 • Reply Heta 18.10.2015 at 21:06

  Minut yllätti Pirtan mustavalkoiset lehti- tyynynpäälliset jotka ostin alkusyksystä, huippu hinta-laatusuhde ja miellyttävä kuosi!

 • Reply Memmuj 18.10.2015 at 21:30

  Viimeisin ”kotimainen” laatuostos taisi olla Klaus Haapaniemen tyynynpäällinen, tykkään!

 • Reply Sara 18.10.2015 at 22:06

  Viimeisin pitkään harkittu hankinta olivat Finlaysonin Otso pussilakanat. Aivan ihanat ja värikkäät varsinkin näin syksyllä muuten niin vaaleasti sisustetussa makuuhuoneessamme! Tuntuvat todella mukavilta nukkua. Harkitsen kotiin ostettavia tavaroita ja yksityiskohtia pitkään ja hartaasti jotta en varmasti katuisi. On tärkeää etteivät valinnat ala kyllästyttää.

 • Reply Jenni 18.10.2015 at 22:55

  Finlaysonin pellavalakanat ovat viimeisin ostokseni ja ne vaan tuntuvat paranevan pesu pesulta :) Ihania nuo 1kertaa2 tyynynpäälliset!

 • Reply MiiaK 18.10.2015 at 23:05

  Viimeksi sijoitin Iittalan Vakka- ja Aitio-laatikoihin sillä ajatuksella, että ne ovat matkassa lopun elämää ja mahdollisesti lähtevät lapsen mukana hänen omaan kotiinsa, joskus vuosien päästä.

 • Reply Nelliina 19.10.2015 at 10:01

  Finlaysonin tekstiilejä minäkin olen viimeksi hankkinut. Ihan viimeisin taitaa olla patalaput :)

 • Reply Solja 19.10.2015 at 10:59

  Viimeisimpiä ostoksia taitaa olla Saanan ja Ollin tyyny, joka vaikuttaa laadukkaalta niin sisältä kuin päältä: kangas ei ryppyynny ja olemus on pysynyt muhkeana. Lisää näitä!

 • Reply salli 19.10.2015 at 12:35

  Ostin viimeksi isot luhdan pyyhkeet . Ovat kauniita.

 • Reply Jose 19.10.2015 at 12:47

  Hankinnat ovat viime aikoina menneet pitkälti lastentarvikkeiden puolelle, mutta aiemmista kodin hankinnoista Marimekon trikoiset Tasaraita-lakanat jaksavat ihastuttaa edelleen niin laadultaan kuin ulkonäöltään. Se on aina juhlahetki, kun vaihtaa ne sänkyyn! :)

 • Reply Miinamii 19.10.2015 at 21:20

  Viimeisin laatuostos on vähän kalliimpi kahvimylly! Se on aina näkyvillä joten ulkonäkökin oli yksi ratkaiseva kriteeri. :)

 • Reply Jasmiina K 20.10.2015 at 14:57

  Viimeisin laatuostokseni oli Artekin ruokapöytä, kyllä vaan silmää miellyttää ja on ollut hyvä käytössä!

 • Reply Satu 20.10.2015 at 14:58

  Marimekon mustavalkoiset Teflon-käsitellyt koristetyynyt…. Väri haalistuu hurjaa vauhtia ja pesuohjeita noudattamallakin tulos alkaa olla jo aika nuhjuinen…. :(

 • Reply greta 21.10.2015 at 11:40

  Viimeisin laatuostokseni kotiin on Artekin tuoli. Joskus toivottavasti voin ostaa vielä muutaman lisää ruokapöydän ympärille. Tuolin muoto ja musta väri miellyttää silmää ja on siinä myös hyvä istua.

 • Reply Saia 21.10.2015 at 12:03

  Viimeisimmät ostokset olivatkin nekin molemmat suomalaisia, BoConceptin Deer ja Artekin ritiläpenkki, taattua laatua siis!

 • Reply Joliel 21.10.2015 at 15:34

  Viimeisin laatuostos oli Vallilan matto olohuoneeseen Tähän asti on menty kirpparilta/second hand-löydöillä mattojen suhteen, joten oli ihanaa ostaa kerrankin uusi matto :)

 • Reply TuulaK 21.10.2015 at 16:38

  Viimeisin ostos taisi olla Hamam pyyhkeet, jotka ovat nyt pöytäliinoina, koska ovat niiin hienoja!

 • Reply Anni 21.10.2015 at 20:28

  Viimeisin hankintani on ollut Artekin pöytä 83. Ajatusta oli pitkään kypsytelty ja alkuun olin tarkka pöydän kanssa. On ollut ilo huomata, että laminaattipinta kestää isommatkin kolhut ja pöydän kanssa saa elää huoletta.

 • Reply PaulaKoo 21.10.2015 at 20:44

  Tänään ostin kaksi ihanaa syksyisen sävyistä marimekon koristetyynynpäällistä. Olohuone sai hetkessä pienen piristysruiskeen.

 • Reply Jjenskuu 22.10.2015 at 10:44

  Marimekon trikootasispussilakanat eivät petä. Kuin pumpulissa nukkuis! Normaalit lakanat tuntuu ihan korpulta trikoisiin verrattuna :)

 • Reply Lotta holopainen 23.10.2015 at 16:20

  Onpa komeat tyynyt, ovat todella ihana väripilkku sisustuksessa!

  Meillä uuden kodin myötä on pyritty satsaamaan kestäviin ja ajattomiin huonekaluihin sekä tekstiileihin ja vieläpä kotimaisiin! Viimeisimmät hankinnat ovat Artekin mustat a330s valaisimet ruokapöydän päälle. Sitä jopa nauttii tästä syksyn pimeydestä, kun on kauniit valaisimet jotka saa napsauttaa päälle :)

 • Reply hilkka s. 24.10.2015 at 10:34

  Marimekon verhot keittiöön :)

 • Reply anna 24.10.2015 at 10:35

  Hmm.. Viimeksi olen ostanut vallilan pöllö-aiheiset verhot makuuhuoneeseen :)

 • Reply ma. 24.10.2015 at 22:50

  Arvostan kovasti uusia (nuoria) suomalaisia suunnittelijoita ja heidän tuoreet ideat ovat todella tervetulleita.

  Viimeisimmät sisustushankintani ovat Kay Bojesenin Seepra ja Secton Octo-valaisin.

 • Leave a Reply