Sisustus

Designers Guild uusin silmin

19.1.2014

Mitä teille tulee mieleen Designers Guildista? Itselleni merkki tuo etäisiä muistikuvia pinkeistä ja vihreistä samettityynyistä ja sellaisesta luksuksesta, joka ei ihan iske. Yksi bloggaamisen hyvä puoli on, että pääsee tutustumaan uusiin juttuihin ja sellaisiinkin merkkeihin, joihin ei muuten tulisi tehtyä lähempää tuttavuutta. Vallilan järjestämässä blogitilaisuudessa löysin Designers Guildilta kuoseja myös pelkistetympään makuun. Silmä osui erityisesti näihin Designers Guildin uusiin kuoseihin.

Ensimmäisessä kuvassa aasialaisvaikutteiset Saru ja Kuta- tapetit. Monokromaattinen kasvikuosi on nimeltään Jindai. Mustavalkoinen, lehdin kuvioitu tapetti näytti myös mainiolta ja kauniin graafiselta. Tapetin suunnittelija on yllättäen teatraalinen Christian Lacroix! Ei uskoisi, vai mitä sanotte? Yhdistäisin tuon hienovaraisesti trooppisen tapetin 50-luvun puusenkkiin ja johonkin moderniin pöytävalaisimeen. Viimeisessä kuvassa on mattonäytteiden kulmaa. Harmi, ettei päästy tutustumaan Designers Guildin mattoihin tarkemmin. Eritoten nuo liukuvärimatot ovat nimittäin upeita!

 

Designers GuildOLYMPUS DIGITAL CAMERA DG_20702Designers guildOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvat: Neljäs kuva Designers Guild, loput omia

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Jaana / Villa Beata 20.1.2014 at 08:29

  Ovatpas kauniita!

  Minulle ei Designers Guildilla edes ole ollut mitään pahaa vibaa ennenkään. Voi olla, että tänne päätyy ne pompööseimmät samettityynyt itäturistien ostettavaksi, mutta olen aina pitänyt DG:n tyylistä käsitellä värejä rohkealla otteella ja uudistaa klassisia kuoseja rouheammiksi versioiksi. Tricia Guildin sisustuksissa on hauskaa karheutta ja ilmavuutta voimakkaiden värien ja rohkeiden kuosien vastapainona. Ja hyvältä näyttää tämäkin suunta!

  Ihania nuo tapetit – ja liukuvärimatot! Liukuväritapettia olenkin jo kuolannut pitkään, mutta nyt pitää kyllä katsastaa Sandberginkin versiot, näyttävät ihanilta. Tapeteissa on vaan se huono puoli, että kun niistä innostuu, niin seinät alkaa loppua kesken :D.

  • Reply Johanna 20.1.2014 at 09:15

   Kiitos kommentista! Tosi hyvin kuvailit Guildin tyyliä, joka on muuten jollain lailla (hyvällä tavalla) yleisistä trendeistä vapaa.

  Leave a Reply