Sisustus

Helmikuun 2015 suosikki: korkkia, korkkia, korkkia!

7.2.2015

Juuri kun pääsin kertomasta, että yksi lempimateriaaleistani on korkki, ilmoitti Ikea Ilse Crawfordin suunnittelemasta Sinnerlig-mallistosta, jonka yksi päämateriaaleista on korkki. Näyttää todella todella upealta! Ainut mitä pohdin on miten korkkinen pöytäpinta esimerkiksi kestää säävaihteluita ja tahroja. Ikean tiedotteessa vedenpitävän korkin kuitenkin kehutaan olevan helppo puhdistaa. Korkki pehmentää myös akustiikkaa, mikä on varmaan monissa uusissa korkeakattoisissa ja suuri-ikkunaisissa kodeissa tervetullutta. Tuotteet tulevat kauppoihin elokuussa 2015.

PS. Jostain luin, että nämä kuvat on otettu Tukholman Ett Hem -hotellista. Siellä käyminen tai yöpyminen on ollut jo pitkään haaveena…

Ilse-Crawford_Ikea Ilse-Crawford_Ikea2 Ilse-Crawford_Ikea3

Cork is one of the main materials in the new Sinnerlig collection designed by Ilse Crawford for Ikea. I’m totally loving it! The collection will be available in stores on August 2015.

Kuvat: Ikea

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Lotta 7.2.2015 at 12:51

    Pihla luuli meidän korkkisia pannunalusia riisikakun tapaiseksi herkuiksi ja järsi niistä isot palat pikkuisella hampaillaan. Eli en ehkä uskalla hankkia mitään arvokkaampaa korkkisia meille :D Se on kyllä tosi kaunis materiaali.

    • Reply Johanna 7.2.2015 at 16:21

      Hahhah! :) Korkki maistuu varmaan hyvin myös koirille. Mukavan pehmeää järsiä…

    Leave a Reply