Sisustus

Hirsimökki Turun saaristossa

5.7.2017

Tässäpä lupaamaani kuvakimara vanhempieni mökistä.

Entiset omistajat rakensivat hirsimökin vuonna 2015. Mökki on muunnelma Honkarakenteen Piilo-mallista. Suurelle terassille mahtuvat grilli, astianpesupaikka, loikoilutuoleja ja pöytäryhmä. Sisällä mökissä on pienehkö oleskelutila, jonka yhdellä sivulla on keittiö. Yläkerrassa on matalaa tilaa nukkumiseen. Saunaan vie hauska harmaa kalanruotokuvioinen ovi. Tuo leveiden ikkunoiden sauna on ehkä ihaninta koko mökissä. Tontilla on puita pilvin pimein ja niitä onkin jo kaadettu ahkerasti. Klapia on siis yli tarpeen. Entisten omistajien jäljiltä on tuo hieno halkosuoja pation kyljessä. Hieno idea! Terassin ja rinteen kohtaaminen on saatu siistittyä.

Koska mökillä vietetään nyt ensimmäistä kesää, ei kaikki vielä ole valmista. Kovin odotetaan, että mustikanvarvut esimerkiksi valtaavat rakennustyön jäljiltä olevat röhjyiset rinteet takaisin itselleen. Minä annoin mökkiä silmällä pitäen isukille keväällä syntymäpäivälahjaksi Meridekosta tilaamani julisteen mökkisaaresta ja sitä ympäröivästä merialueesta (kuva yllä). Sopikin aika hyvin tuonne! Siinä muuten hyvä idea mökkituliaiseksi. Niitä kun aina tähän vuodenaikaan moni pähkäilee.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Maire / Kettukarkki 5.7.2017 at 07:49

  Oi mikä unelmamökki! Paljon onnea vanhemmillesi hienosta löydöstä ja valinnasta. Mukavaa mökkeilyä koko perheelle! :)

 • Reply Johanna 10.7.2017 at 21:42

  Kiitos! Kyllä mekin tuonne aktiivisesti tungemme. ;)

 • Reply Jenni Venäläinen 27.7.2020 at 09:25

  Onpa upeasti yhteen sointuvat sävyt mökin julkisivussa ja räystäslaudoissa! Tiedätkö, millä tuotteilla ne on käsitelty?

  • Reply Johanna 27.7.2020 at 15:48

   Moikka! Valitettavasti en. Tuon tumman sävyn saatan saada selville, sillä mökillä on vielä kyseistä tuotetta muistaakseni jäljellä.

  Leave a Reply