Sisustus

House of Rym

28.8.2014

Oletteko joskus kuulleet House of Rymistä? Minun silmieni ohi se on nimittäin päässyt pahemman kerran. Ei ole kauaakaan kun listasin postauksessa Sisustusshoppailijan uudet tärpit Tukholmassa varteenotettavia tukholmalaisia sisustuskauppoja. No nyt House of Rymin voisi lisätä sinne, sillä se on avannut oman liikkeen Söderiin (Hornsgatan 73), itse asiassa aivan Papercutshopin ja Herr Juditin hoodeille.

House of Rymin mallisto on skandinaavisen muotokielen ja tunisialaisen käsityöperinteen yhdistelmä. Valikoimassa on muun muassa astioita, pyyhkeitä, koristetyynyjä, leikkuulautoja ja keraamisia laattojakin. Äkkiseltään mallisto on vaihtelevine muotoineen vähän sekava, mutta tarkemmin katsoen aika iloinen ja inspiroiva. Tuotteet on selvästkin tarkoitettu yhdisteltäviksi. Ihan kaikkiin kuvioihin en varauksetta rakastu, mutta kyllä tuonne putiikkiin pitää päästä seuraavalla reissulla hypistelemään! Tattijutut ovat suosikkejani. Kollaasin oliivipuiset tatit ovat suolasirottimia.

HouseOfRym_kotilo

 

I have only recently discovered House of Rym, which has opened it’s first own store in Stockholm (Hornsgatan 73). The collection is a mix of Scandinavian design and traditional Tunisian handcraft. I’m in love with the happy spirit of House of Rym. The pieces are clearly designed to be combined wildly.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Casa 23 29.8.2014 at 08:20

  Onpa ihania! Näillä voisi piristää omaa astiakokoelmaa kivasti!

 • Reply LA 29.8.2014 at 16:47

  Voi ei! En kestä kuinka ihanaa keltaista ja kuinka ihana sienilautanen!!

  Ompa vaikeaa kun keräilee jotain astioita ja alkaakin tehdä mieli uutta!

  Mikä neuvoksi? Keräillä kaikkea sekaisin?
  Myydä vanhat pois?
  Säilöä osa astioista?

  • Reply Johanna 30.8.2014 at 12:43

   Neuvoksi: älä keräile mitään ja hyväksy hulvaton eriparisuus. Tällöin voi ostaa lautasen sieltä täältä ja ruokavieraiden kanssa on aina hauska muistella, mistä ja milloin mikäkin on hankittu. ;)

   Näissä House of Rymin tuotteissa on selvästikin (kuten kirjoitin) juuri se ajatus, että niitä voi yhdistää keskenään villisti ja muihin astiastoihin tietty myös!

  Leave a Reply