graafinen Sisustus

Konttoritarvikenörteille

27.9.2012

Konttoritarvike-estetiikka on ihan oma taiteenlajinsa. Sille löytyy netistä monta fiilistelysivustoa. Yksi niistä on ruotsalaisen Kontor Kontur -suunnittelutoimiston sivut, josta nämä kuvat ovat. Kontor Konturilla on myös nettikauppa, josta voi vaikka tilata näitä printtejä seinälle. Toinen ihana sivusto on Present & Correct -nettikauppa, jossa myydään mm. ympäri maailmaa löydettyä konttoritarvikevintagea. Kauppaan valittua paperi- ja toimistotarvikevalikoimaa inspiroivat sivuston mukaan ”kotityöt, postitoimisto ja koulu”. Ihanaa nörtteilyä.

 

 

Kuvat: Kontor Kontur

Stationery esthetics is a sport of its own. A great page for this is the webpage and webshop of Kontor Kontur design office. Another inspiring page for office supply nerds is Present & Correct.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jose 27.9.2012 at 23:14

  Tää nörtti ainakin tykkää! Äh haluun jo remontin valmiiksi että pääsen näpertämään itselleni kivan pienen työnurkkauksen, näistäkin kuvista tuli yhtä jos toista inspiraatiota aiheeseen. Onneks viikonloppu kolkuttelee ovella ja voi taas laittaa pariksi päiväksi hihat heilumaan. :)

  • Reply Johanna 30.9.2012 at 23:32

   Hauskaa, että inspiroiduit! Niin mäkin!

 • Reply Eerika 28.9.2012 at 12:30

  Tilataan yksi kiiltävän valkoinen työpöytä ja tila, ehkä yhellä ghost-tuolilla, ja kelta-musta-valkoisilla konttoritarvikkeilla!! tunnustan olevani just niin nörtti ja näperteliä, kelle riitelevän väriset vihonkannet ja terottimen kotelot aiheuttaa turhaa sydämen läpätystä.. ;)

 • Reply Toimistofiilistelyä | Kettukarkki 29.9.2012 at 14:55

  […] ja Vitriineistä toimistosälän säilyttiminä ja lankakeristä Aalto-maljakon sisällä. Johannan blogissa on myös nyt ihania ideoita toimistonörteille, käykäähän […]

 • Leave a Reply