Sisustus

Korkkia seinään!

26.8.2015

Olen iskenyt silmäni korkilla päällystettyihin koko seinän korkuisiin ilmoitustauluihin. Taisivat olla viime kerralla suosittuja seitsemänkymmentäluvulla. Nythän niitä taas vilahtelee monessa paikassa. Nämä kuvat ovat harmonisen väripaletin Binti Home -sisustusblogista, jota kirjoittaa hollantilainen Souraya. Kadehdittavan kivannäköinen työpiste (ja huonekorkeus!). Souraya tilasi netistä rullallisen korkkimattoa ja näyttää kiinnittäneen sen seinään pienin nauloin. En löytänyt äkkiseltään selostusta tuosta lehtitelineestä, mutta näyttää sekin siis olevan korkista värkätty.

Korkkia myy Suomessa esim. Korkkitrio ja luulisi sitä ihan tavallisesta rautakaupastakin löytyvän. Oikein pyörryttää, kun ajattelen, miten kivalta korkki näyttäisi graafikon työhuoneessa vaikka kokonaisen seinän peittona. Kuorruttaisin sen typografialla, mustavalkoisilla tussiluonnoksilla ja sen sellaisella… Jossakin huoneen nurkassa voisi lymytä vielä jokin Ikean, bloggaajia kuin heinää kaataneen Sinnerlig-malliston korkkikantinen purnukka. Avot!

Groen-in-huis-Binti-Home-Blog8Bintihomekantoorinrichtingwerkplek-4BintiHomeBlog

I’m in love with cork as I’ve been for years now. Recently I’ve had my eyes on infowalls made of cork. Of course it was love at first sight when I came across with this workspace of Dutch Souraya of Binti Home Blog. Such a beautiful infoboard and very easy to make! There’s not much to complain about this workspace as a whole either. I also recommend you to check out the rest of Souraya’s home decor blog with a harmonious colour palette!

Kuvat: Binti Home Blog / Souraya Hassan (kuvat luvalla lainatut)

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Karin // Tunne tilat 26.8.2015 at 20:00

  Näyttää superhyvältä! Mutta mä nyt rakastan korkkia muutenkin. Työhuoneessani on korkkilattia ja nyt vaan on niin superihana aina. Pehmeä seistessäkin, ihanan lämmin talvella eikä muuten kolise.

  • Reply Johanna 26.8.2015 at 21:59

   Korkkia en ole lattiaan ees aatellut, mutta tosiaan sekin on ihan mahdollista! Onko sun korkkilattian sävy samanlainen kuin kuvan korkki?

 • Reply retromoderni 26.8.2015 at 23:27

  Me meinattiin laittaa 5 vuotta sitten korkkilattia, päädytiin toiseen ratkaisuun eli muovimattoon

 • Reply scaredy-cat 27.8.2015 at 10:52

  Granitissa oli ainakin jossain vaiheessa myynnissä ohutta korkkimattoa rullalla, tarkoitettu kiinnitettäväksi seinään.

  • Reply Johanna 28.8.2015 at 15:27

   Joo, tästä kommentoitiinkin Facebookinkin puolella! Hyvä vinkki!

 • Reply Jasmiina K 28.8.2015 at 12:04

  Voih ku ihastuin! Harmi kun ei uuteen kotiimme oikein mahdu mihinkään tuollainen seinäkaistale! Ehkä myöhemmin! :)

  • Reply Johanna 28.8.2015 at 16:27

   Mäkin kuvittelen tätä seuraavaan kotiin…

  Leave a Reply