Sisustus

Leikkiä ikä kaikki!

20.3.2015

wingblanket_vikprjonsdottir2

Onneksi koskaan ei tarvitse lopettaa leikkimistä! Nämä islantilaisen Vík Prjónsdóttirin villaviltit, -kaavut ja -kaulaliinat ovat vertaansa vailla. Kuka nyt ei haluaisi kietoa siipiä ympärilleen (The Wing Blanket -huopa), huitaista kaulaan parantavia käsiä (Healing Hands -kaulaliina) tai piiloutua tuplakaapuun kultansa kanssa (The Twosome Blanket)? Muistan tämän merkin oivan hyljepussin, mutta nämä muut tuotteet olivat minulle ihan uusia. Onneksi työkaverini vinkkasi näistä ja pääsin jakamaan ne teidän kanssa.

Leikkimisestä puheenollen, huomenna vasta leikitäänkin! Polkaisemme kaverini kanssa käyntiin Turun kaveriporukalle suunnitellun Amazing Race -kisan täällä Helsingissä. Kerron sitten tarkemmin, mitä kaikkea touhuttiin ja miten kaikki sujui. Jännittää! Toivon ilmanhaltijaa jarruttamaan sen takatalven kanssa ja kavereilleni järjenkäyttöä varustuksessa. ;) Kivaa viikonloppua!

wingblanket_vikprjonsdottirhealinghands_vikprjonsdottir2twosomeblanket_vikprjonsdottir2

Playing is the essence of life. These wool blankets and scarves by Vík Prjónsdóttir are to die for!

Kuvat: Vík Prjónsdóttir

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Johanna 21.3.2015 at 08:28

    Hei hyvä sattuma! Varpunen kirjoitti juuri kattavan esityksen Islannin nykydesignista. Mukana myös tämä Vík Prjónsdóttir. Check it out!
    http://pikkuvarpunen.blogspot.fi/2015/03/mita-kuuluu-islanti.html

  • Leave a Reply