Sisustus

Marimekko syksy/joulu 2018

10.4.2018

Lehdistötilaisuudet ovat viime aikoina jääneet harmittavan vähälle. Nyt kuitenkin Marimekon syksy-joulu 2018 malliston esittely sattui niin sopivasti Helsinkiin suuntautuneen työreissun aikatauluun, että päätin pitkästä aikaa osallistua. Marimekon konsepti sisustaa ihan oikea asunto uudella mallistolla on kyllä toimiva. Ja mistä ihmeestä näitä upeita asuntoja oikein löydetään tähän tarkoitukseen? Tämä Kruunuhaan kattojen tasalla sijaitseva kulma-asunto oli jälleen kerran aivan mieletön. Lumouduin jälleen kokonaisvaikutelmasta niin, että unohdin lähestulkoon kokonaan tutustua tarkemmin yksittäisiin kuosi- ja tuoteuutuuksiin. Värikkäät kuosit yhdistettyinä juuttimattoihin, taiteeseen ja tammeen osuu niin lähelle omia sisustusmieltymyksiäni, että tuli oikein kotoisa olo. Onneksi nappasin tilaisuudesta mukaan tuotekatalogin ja siitä luntaten sain lisättyä näiden kuvien yhteyteen tietoja kuoseista.

Keittiön kukallinen kangas ja kuosi Oiva-astiastossa: Rosarium (Aino-Maija Metsola).

Makuuhuoneen seinälle ripustettu pellavainen Unikko-aamutakki oli upea. Kovin japanilainen fiilis. 70-luvulta tuttua punaruskeaa näkyi paljon. Vaaleaan beigeen yhdistettynä se sykähdytti.

Yllä olevan kuvan tyynyn Juustomuotti-kuosi (Paavo Halonen) oli minun lempparini syksyn ja talven uutuuksista.

Joulumallistossa punainen ja vaaleanpunainen kohtaavat violetin. Tässä makuuhuoneessa huomasi, miten voimakkaasti värit vaikuttavat valkoisen huoneen tunnelmaan. Seinätkin alkoivat punertaa.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply SarP 10.4.2018 at 18:48

    Tuo Mini vaasi ruskeana <3
    On muuten taas ihana Mari-koti.

  • Leave a Reply