Sisustus

Mielessä nyt – huhtikuu 2014

2.4.2014

Noniin, nyt olen taas kerännyt muistikirjaani näitä mielessä nyt -poimintoja. Paras pullauttaa osa ilmoille, ennen kuin lista paisuu liikaa. Tässä siis huhtikuun paketti.

Ihan ensin ansaitsee tulla esitellyksi Hans K.:n uutuus, rottinkinen Racquette-mallisto. Rottinki, tuo 80- ja 90-luvun lemmikki on tosiaan tulossa takaisin. Ennustin silloin vuoden alussa Venetsia-tuolin paluuta, mutta totta puhuen totuttelen vielä itse rottingin ja kromin yhdistelmään. Rottinkiverkko yhdistettynä vaaleaan puuhun näyttää kuitenkin hyvältä ihan ilman totutteluakin! Varsinkin tuo kuvan senkki on hurmaava. Entäs teillä? Minkälaisia väreitä nostattaa?

 

Racquet_HansK_rottinki_kotilo

 

Näissä mielessä nyt -jutuissa tuntuu olevan vakiona jokin Ikea-nosto. Tällä kertaa niitä on kaksi ja ensimmäinen on tämä uuden PS-malliston pöytäpeili. Tämänhetkinen meikkipeilini on sellainen metallinen flippipeili, joka on aivan vimpula ja ruostunut. Toisen puolen peilikin on siitä mennyt säpäleiksi. Jos tämä PS-peili vain on kohtuullisen tukeva, niin aion sen kyllä hankkia. Bambulan Nakulla se jo olikin! Tosi kiva!

PS2014Ikea_kasipeili_kotiloToinenkin pakko saada Ikea-uutuus löytyy: sininen Tjäreby matto, joka näkyy kuvassa alimmaisena. Villamatossa on täydellisen siniset ”raidat”. Viime Ikean reissulla kävin jo hiplailemassa ja jämäkältä ja laadukkaalta se tuntui. Hinnastakin näkee, että materiaali on vähän parempaa.

  

tjareby_ikea_matto_kotilo

 

Neljänneksi: Blogiareena.com. Olettehan jo vierailleet siellä? No home without you -blogia kirjoittava Kaisa perusti sivuston noin kuukausi sitten lukijoiden, bloggaajien ja yhteistöistä kiinnostuneiden yritysten kohtaamispaikaksi. Kannustaisin kaikkia osallistumaan keskusteluun tai avaamaan uusia keskustelun aiheita. Olemme jo pitkään miettineet lähibloggaajapiirissä, että yritysyhteistöiden pelisäännöistä olisi hyvä keskustella julkisesti. Useinhan töppäilyt ovat nimittäin yksinkertaisesti tietämättömyyttä siitä, mitä bloggaaminen käytännössä on ja kuinka paljon siihen käytetään aikaa. Nyt ois meillä siis foorumi, sinne vaan!

 

blogiareena

 

Ja viimeisenä veikeä silmänkääntötemppu. Näitä Bowerin leikkuulautoja olen katsellut sillä silmällä jo jonkin aikaa. ”Sillä silmällä” tässä tapauksessa tarkoittaa siis sitä, että olen miettinyt miten samanlaisia voisi tehdä ihan itse…

 

bower_shapeBoard_leikkuulauta

Kuvat: Valmistajat (+ Livet Hemma)

In my mind on April: 1 Racquette-collection from Hans K. 2 the table mirror from Ikea’s new PS-collection. 3 Ikea’s Tjäreby ull rug (the one undermost). 4 The new Finnish forum for bloggers, readers and companies: Blogiareena.com. 5  Bower’s geometrical cutting boards.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Maire 2.4.2014 at 09:42

    Kivoja juttuja olet kasannut! Leikkuulaudat, kertakaikkisen upeita!

  • Leave a Reply