Sisustus

Mustikkametsä rullassa

30.8.2016

Kaupallinen yhteistyö Lotuksen kanssa.

P8290333b

Paljastanpa teille jotakin – meillä ei koskaan ole käytetty talouspaperia. Siihen on (jo) nyt lapsen kanssa kuitenkin tullut muutos. Talouspaperitelinekin Ahvenanmaan ajoilta löytyi muuton edellä. Jotenkin tässäkin on aikuistumisen kaikuja. Aikuisten huushollissa on talouspaperia ja auto. Jälkimmäisen hankintakin on harkintalistalla.

Muistatteko Lotus Emilian suunnittelukilpailun keväältä, jossa talouspyyhkeelle haettiin uutta kuosia? Nyt voittajakuosi on valittu: Anni Tiikkaisen suunnittelema ”Mustikkametsä”. Kuvio on kevyt ja viehko ja tekee arkisesta paperista juhlallisen. Hauska sattuma, että paperissa on vaaleanpunaista ja vaaleansinistä, jotka ovat nyt vallanneet meidän kodin muutenkin (ks. esim. Vauvan sänkytekstiilit). Lotus lähetti minulle perhepakkauksen tätä uutta talouspaperia. Nyt kelpaa pyyhiskellä ja nostaa paperirullan vaikka servettien sijaan kahvipöytään.

Pöydällä maistiaisia mustikka- ja vadelmamaalta, jossa Joonas kävi viikonloppuna. Mustikkametsään en itse mahan kanssa tänä kesänä taipunut, mutta onneksi lapsen tulo on näyttänyt herättäneen keräysvimman myös miehessä.

P8290309bP8290316b P8290313b

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply