Sisustus

Remppakuulumisia

23.6.2016

Puuh! Kaksi päivää ja yksi ilta takana remppailua ja kiitos loistavan tehokkaan remppatiimimme saimme toivomamme valmiiksi kahdessa päivässä ja yhdessä illassa. Poistimme uuden asuntomme kolmesta huoneesta (makkari, työhuone ja olkkari) tapetit ja maalasimme seinät lähes kaikissa huoneissa. Onneksemme tapettien alta löytyi vain maalattu pinta eikä vanhoja tapettikerroksia. Tapettikin irtosi helposti sienellä kostuttamalla ja repimällä. Sitten vähän pakkelia epätasaisuuksiin, hiomista ja lopulta maalia päälle. Vaikein homma oli maalisävyjen valinta. Varsinkin se valkoinen. Mutta siitä kirjoittelen tarkemmin uusien kuvien kera.
 
P6229725bP6229722bP6229716b P6219704b P6229710b

Oma selkäni oli vähän koetuksella näissä hommissa, mutta muuten selvisin ilman suurempaa uuvahtamista. Nyt on kuitenkin aikaa lepuutella juhannuksen yli. Ensi viikon alussa koittaakin sitten se muutto! Hups!

Juhannuksen viettoon on kiva lähteä, kun päällimmäisenä näistä parista päivästä jäi tunne siitä, että uusi asunto tuntui jo nyt kodilta. Mikä huojennus! Ei mitenkään itsestäänselvä tunne, niin kuin moni useammin muuttanut varmasti tietää.

Rentouttavaa juhannusta!

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply