Sisustus

Servettihamstraajan uudet suosikit

27.2.2015

P2260741b

Kun pöytä on katettu ja aterimet aseteltu, tullaan aina siihen kivaan kysymyksen: ja mitkäs servetit sitten? Servettejä ei voi koskaan olla liikaa, ja vääränlaisia servettejä ei vain voi pöytään kattaa. Yritetty on (noin niinkuin haastemielessä) ja aina käy niin, että ne joutuu kesken kaiken repimään vieraiden näpeistä ja vaihtamaan uusiin. Tämä on jonkinlainen esteetikon syndrooma. En varmaankaan ole oireeni kanssa yksin?

Fanittamani taiteilijan Anna-Emilia Laitisen kaunista siveltimen jälkeä on nyt saatavilla Havin servetteinä. Herkät! Täytyy ehdottomasti hamstrata varastoon.

Havi_AnnaEmiliaLaitinen

P2260772b

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Pippa 27.2.2015 at 20:40

  Servetit ovat paras tuliainen, jonka voin itselleni tuoda reissuilta! Sääli, että aina ei löydy paikallista tuotantoa, mutta monesti värit, kuviot ja pähkähullut tarinat lautasliinojen metsästämisestä ovat sitäkin mojovampia. Suomessa ollaan jotenkin niin marimekkokeskeisiä (sori!) jopa lautasliinoissa…

  • Reply Johanna 1.3.2015 at 23:22

   No tuo lieneepi totta. :) Toisaalta just Marimekon voimakkaat kuosit on helppoja serveteissä. Ei ehdi kyllästyä ennen kuin paketti on jo käytetty ja kattaukseen saa väriä helposti.

 • Reply HuopaPalloMatto 28.2.2015 at 16:40

  Servietit on kyllä kivaa sisustusta, piristää heti, mutta ei jää turhina nurkkiin pyörimään.

 • Reply Jasmiina K 1.3.2015 at 23:09

  Mullakin on hirveet kokoelmat servette, en vaan meinaa raaskia käyttää niitä! Mutta totta puhut, vääriä serbettejä ei voi laittaa pöytään!

 • Leave a Reply