elämää Sisustus

Sunnuntaibrunssi Cosy Home -kodissa

3.11.2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tänään oltiin muutaman blogisiskon (ja avecin) kanssa sunnuntaibrunssilla Saijalla. Saijan Cosy Home -blogista tuttuun kotiin oli mahdottoman mielenkiintoista päästä tutustumaan. Niin kauan olen sitä Saijan kuvien välityksellä ihastellut. Hullun avara ja tunnelmallinen vanha kivitaloasunto syvillä ikkunasyvennyksillä ja huikean suurella huonekorkeudella. Omassa kodissa tuntuu nyt, että pää ottaa kattoon, kun tottui Saijan ja Ernon kodin kattokorkeuteen. Saijan kuvat ovat aina niin kauniita, että näitä omia kuvia en kehtaa enempää edes julkaista. :)

Maittava brunssi oli omaa tekoa alusta loppuun ja kävi meillä myös lounaasta. Koko päivänä ei ole tarvinnut syödä mitään muuta.  Ensimmäisen kuvan tomaattipiirakka on italialainen crostata. Saija oli löytänyt reseptin Glorian Blog Awardseissa kauneimman ruokablogin palkinnon napanneesta Suvi sur le vif -blogista: puutarhurin crostata. Tuota on ihan pakko päästä kokeilemaan itsekin!

Mukava, rento sunnuntai oli tämä. Niin kuin päivällä puhuttiin, marraskuulle olisi aina hyvä sopia tällaista kaikenlaista mukavaa menoa, ettei ankeus pääse niskan päälle. Kiitos Saija ja Erno!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Saija 3.11.2013 at 22:23

    Ihanaa, kun tulitte kyläilemään! Kiitos! Ja pian uudestaan jotain! <3

  • Leave a Reply