Sisustus

Tarjoiluvaunujen viisikko

5.3.2014

Tarjoiluvaunuja nököttää nyt yhdessä jos toisessa lehdissä ja blogosfäärissä vilahtelevissa kuvissa. Mahtaako niitä kukaan oikeasti lykkiä? Tarjoiluvaunu voi toimia myös nättinä sivupöytänä tai tasona vaikkapa kristalliserviisille, LP-soittimelle tai perinteisesti aikuisten juomille. Alla oma TOP5. Näistä osa näyttää kulkevan nimikkeellä teevaunu. 1 ja 2 ovat totisesti törsää-osastoa, ensimmäinen on keramiikkaa ja toinen mahonkia. Ylivoimaisesti kaunein (mielestäni) on House Doctorin (5), mutta jotenkin käytännöllisimmältä vaikuttaa Swedesen musta variantti (3). Mihinkäs te ihastutte?

 

tarjoiluvaunut_kotilo

 

1966 Collection® Porcelain Serving Cart, Knoll
2 Svenskt Tenn
3 Swedese, Finnish Design Shop
4 Granit
5 House Doctor

PS. Kurkkaa Therese Winbergin kotikuvat ja bongaa sieltä ihana tarjoiluvaunustailaus! Ihastelin kyseisiä kuvia ensi kerran Plaza Interiör -lehdessä. Vieläkin kaivan lehden silloin tällöin esiin ja plaraan noita kuvia. Ah.

You can spot them everywhere at the moment, serving trolleys I mean! Here’s top5 of mine.Which is your favourite?

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply miaw 5.3.2014 at 18:56

    Ja nu är det verkligen hett med serveringsvagnar!! Själv skall jag ut i garaget och rota fram min gamla vita från sent 80-tal, modell Ikea. Men skulle också gärna ställa in en av dina top 5 – Knolls eller Swedeses !

    • Reply Johanna 5.3.2014 at 18:58

      Oj oj, nu vill jag se din vita 80-tals Ikea-vagn!! :)

    Leave a Reply