Sisustus

Trendikeittiö

2.3.2014

Tältä näyttää tällä hetkellä viimeisen päälle trendikäs keittiö: mattapintaiset kaapinovet, messinkiä, marmoria, valkoista laattaa, ei yläkaappeja. Kaunis kokonaisuus, vaikkei ehkä kestäkään aikaa paria vuotta pitempään. Tai mistä sitä tietää.

Neliönmallisten laattojen ladontatapa pitää pistää korvan taakse. Tulee mieleen tämä upea kylpyhuone. Toimii siis myös kylppärissä.

 

alvhem_marmorikeittioalvhem_marmorikeittio3 alvhem_marmorikeittio2

Kuvat: Alvhem

 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Maire 2.3.2014 at 14:34

  Toisaalta, tuossa on aika monta sellaista elementtiä jotka on jo kestäneet tähän asti hyvin aikaa, esim. tuo neliölaattojen tiililadonta. Me rempattiin meidän ei edellisen mut sitä edellisen kodin kylppäri n. 7-8 vuotta sitten just tuolla tavalla, aivan identtisesti. 15 x 15 laatoilla ja tummanharmaalla saumalaastilla. Laatoittajat oli sitä mieltä että ihan kauhea tulee, ei kukaan voi tällaista haluta, mutta edelleen vaan tykkään ja voisin samaa käyttää vaikka ihan heti :)

  • Reply Johanna 2.3.2014 at 19:05

   Jestas! Sun pitää joskus vilauttaa kuva siitä. Kuulostaa ihanalta.

 • Reply Anne Malia 2.3.2014 at 15:30

  Mun mielestä myös just ajaton. Meillä oli marmoria keittiössä jo 20-vuotta sitten (ja on ollut aina siitä lähtien jossain kohtaa), mun kaveri latoi tuollaisen seinäkaakeloinnin 15-vuotta sitten, mattapintaiset valkoiset kaapinovet on ollu aina mun keittiössä (paitsi nyt, ja se pännii kun ne on kiiltävät).

  Muodikkainta tuossa on ehkä messinki ja nuo pallolamput. Toisaalta messinkisiä kynttilänjalkoja ja yksityiskohtia on ollut aina. Ehkä se on vaan somistustapa joka näyttää aikaa. Onneksi helposti vaihdettava systeemi :)

  • Reply Johanna 2.3.2014 at 19:07

   Totta tuokin! Ehkä se oli juuri tuo marmorin ja messingin yhdistelmä joka tuntui niin yybertrendikkäältä.

 • Reply Paula 2.3.2014 at 21:15

  Tuo ladonta on ihana, mutta uuten ehkä liikaa kaikkea? En uskaltaisi itse ihan kaikkia noista laittaa yhteen keittiöön, mutta eihän se pelaa, joka pelkää ;)

 • Reply tiinakaisa 3.3.2014 at 10:45

  Tulin just sanomaan samaa, että ajaton on. Sitä Tukholmalais/Köpis-henkeä parhaimmillaan. Meillä myös tiililadonnalla keittiössä eikä kyllästytä ja voisin laatoittaa tulevaisuudessa sekä keittiön että kylppärin uudelleen noin. Kaunis on!

 • Leave a Reply