Sisustus

Uusia ikealaisia löytöjä

23.10.2014

skogshang_pyorea_peili_kotilo

Kolme ihastusta herättävää ikealaista uuttuutta: Skogsvåg-peili, Kastrull-emalikattilat ja Herrestad-ovet Kastrull-kaapinrunkoihin.

Pyöreät peilit taitavat nyt olla jonkinsortin trendi-ilmiö. Erityisen kivalta pyöreä peili näyttää kaapin tai lipaston päällä. Äkkäsin Skogsvåg-peilin instagramista Fridaschulerin kuvavirrasta. Tyylikkäältä pyöreä peili näyttää myös useamman peilin ryhmässä. Skogsvåg on hyvän kokoinen ja hyvän hintainen (kuinkas muutenkaan). Kivaa on myös, että kehysten materiaali on puuta (maalattua pyökkiviilua).

 

kastrull_emalikattila_ikea_kotilo

 

Kastrull-emalikattiloissa taas miellyttää ajankohtainen vihreä sävy. Muotoilu on myös sopivasti retro. Kattiloiden luvataan toimivan myös induktioliedellä, mikä on tietenkin nykyään aika tärkeää.

En ole aivan varma, kuinka kauan noita Herrestad-ovia on ollut saatavilla, mutta itse äkkäsin ne vasta hetki sitten ensimmäistä kertaa. Harmittelin vain sitä, että samanlaisia ovia ei ole saatavilla Bestå-runkoihin, joita meillä on kaksin kappalein. Tai oikeastaan kolme, sillä olohuoneen taso koostuu kahdesta erillisestä osasta. Onneksi Superfrontin ovet kuitenkin sopivat niihin. Tuo Herrestadin profiloitu kuvio on tavallaan luksushenkinen, mutta ei kuitenkaan liian. Keittiöön en valkkaisi, mutta muutamaan kaapinoveen tavallisten valkoisten sekaan hyvinkin.

 

metod_kaappi_ikea_kotilo

 

Three new Ikea finds I love: Skogsvåg-mirror, Kastrull-kettles ja Herrestad-doors.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mimosan kotona 23.10.2014 at 12:40

  Ikeasta minäkin löysin reilu vuosi sitten pyöreän Stockholm-peilin, joka tuo oivan lisän olohuoneen sisustukseen. Pyöreät muodot ovat aina muutenkin miellyttäneet minua sisustuksessa. Pari päivää sitten ripustin kaksi uutta pienempää pyöreää peiliä yläkerran aulatilaan. Eilisestä postauksestani löytyy lisää juttua peileistä: http://mimosankotona.blogspot.fi/2014/10/kerro-kerro-kuvastin.html

  Nuo emalikattilat ovat myös tosi sympaattisen näköisiä. Ja tuo väri on aivan ihana. Olisikin tarvetta parille pienemmälle kattilalle…

  • Reply Johanna 25.10.2014 at 02:08

   Kivoi kuvii! Kiitos kommentista. :)

 • Reply phocahispida / Ilman sinua olen lyijyä 24.10.2014 at 19:35

  Tuo emalikattiloiden väri. Aaaah, uuh, en kestä.

  • Reply Johanna 25.10.2014 at 02:07

   Se on kyllä tosiaan herkullinen..

  Leave a Reply