Sisustus

Uusien kupposten kastajaiset

27.3.2016

P3208399b

Päätin leipoa skonsseja ja kutsua kaveripariskunnan iltapäiväteelle viime sunnuntaina. Samalla pääsin järjestämään uusille House of Rymin kupeilleni kastajaiset. Musta- ja harmaasävyiset kupit pakattiin ostoskassiin kuukausi sitten Mairen Kettukarkki SHOPissa. Tuon keltaisin lehtikuvioin koristellun kupin olen ostanut jo viime syksynä Tukholmasta. Keksin sen reissun jälkeen, että Teeman pienimmät kahvikupin lautasethan sopivat näihin kuppeihin ihan kivasti. Olen saanut lautaset ylioppilaslahjaksi. Niiden halkaisija on vähän yli 14 cm, mutta vastannevat näitä Teeman lautasia tällä hetkellä. Toki lautaset ovat vähän House of Rymin kuppeja paksummat, mutta ei se menoa haittaa. Tuntui turhalta ostaa House of Rymin lautasia, kun nämä Teeman lautaset seisoivat kaapissa ihan käyttämättöminä. Uudet kupit sopivat nätisti yhteen myös Åhlensilta hankitun teekannun kanssa.

P3208395bP3208396b

Joonas oli tyrmistynyt, kun paljastin ostaneeni nämä kupit. Meillähän on Teeman mukeja vaikka millä mitalla. Perustelin kuitenkin ostoani sillä, että pitäähän edustavat, vähän fiinimmät kupitkin olla erikoistilaisuuksia varten. Kuten nyt näitä, teekestejä. :) Mielestäni nämä kupit ovat todella kauniit. Ne saavat hyvälle mielelle ja toimivat yhtä hyvin vaikka jätskikulhoina tai kaktusruukkuina. Ne sopivat yhteen myös niiden Teeman alkuperäisten kahvikuppien kanssa, sikäli mikäli tee- tai kahvivieraita on enemmän kuin neljä. Kuosien suunnittelijat ovat Anna Backlund ja Fine Little Dayn Elisabeth Dunker.

P3208390bP3208405b

Leipomani skonssit eivät kyllä läheskään yltäneet Cafe Pispalan skonssien tasolle. Reseptiä on siis vielä turha jakaa. Sitä pitää vähän kehitellä eteenpäin. Kyytipoikana skonssien kanssa nautimme hilloja ja vatkattua Vanillaa. Teenä oli mm. Johan&Nyströmin Spiruliinaa.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply