Sisustus

Vuoden 2016 trendivärit

5.1.2016

Joko olette kuulleet Pantonen väritrendiennusteista vuodelle 2016? Olen vahvasti sitä mieltä, että jonkinlaista yhteistyötä on täytynyt olla Frozen-leffan tuottajien kanssa… Vuoden 2016 pääväripariksi valitut ruusukvartsi ja jäänsininen ovat kuin suoraan tuosta leffasta revityt. Pantonen ennusteet ovat aina inspiroivia, toteutuvatpa ne sitten vuoden mittaan täysin tai eivät. Kun ennuste loppuvuodesta julkistetaan, sitä yleensä ensin tyrmistyy, mutta saa samalla mahdollisuuden makustella itselle mahdollisesti hyvin vieraita sisustusvärejä.

Mitä olemme mieltä vuoden 2016 väreiksi valituista Rose quartz ja Serenity -sävyistä? No jos meikäläiseltä kysytään, niin tykkään! Ensin varovaisesti, mutta nyt jo täysin rinnoin. Ruusukvartsin sävystä tuli mieleen Mairen ihana vaaleanpunainen keittiö ja jäänsinisestä lapsuudenhuoneeni, joka oli (ja on edelleenkin) vaaleansininen. Vaaleansinisen yhdistäminen kirsikkapuuhun ja viininpunaiseen ei enää nappaa kuten 2000-luvun alkupuolella, mutta messingin ja keskitumman puun seurassa vaaleansininen näyttää esimerkiksi taas hurmaavalta. Seinäväriksi turvallinen valinta on vähän murretumpi vaaleansininen, joka sopii hyvin mm. 50-luvun tyylin huonekaluihin. Täällä ideoita sävyn käyttöön sisustuksessa.

Pantone_trendivarit_2016_kotilo

Acacia Blue -matto, Länna Möbler / Muuto Ambit-kattovalaisin & Woudin Come here -sivupöytä, FDS / lohenpunainen Aalto-vaasi, Iittala / Roselyn-päiväpeite ja -tyyny, Ellos Home / Nairutya – Citron tyyny, Eskayel / Caped Denim bleiseri, Cos

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply