Turku

Hanami-piknik Aurajoen rannalla

22.5.2017

Stipendi sille, joka keksi istuttaa Aurajoen rannoille kirsikkapuut joitakin vuosia sitten. Ihan mieletöntä, että Turullakin on oma hanaminsa. Olimme tänään piknikillä Tuomiokirkon puoleisella rannalla. Osin kirsikankukat olivat jo lakastumaan päin, mutta näin myös muutaman puun, joiden kukat olivat vasta nupullaan. Nyt on siis ihan viimeinen hetki käydä ihastelemassa puita!

Virallisesti vanhempainvapaani on lopuillaan, mutta aloitan työt täysipäiväisesti vasta elokuun alussa. Koska kesä tunnetusti menee hujauksessa, nyt on viimeistään alettava nauttimaan tästä elämäntilanteesta kuin viimeistä päivää. Olen tehnyt hiukan töitä vanhempainvapaani ohessa, mutta nyt nekin projektit on saatu pakettiin, ainakin hetkeksi. Innolla googlailen, mitä kaikkea tämä kesään heräävä kaupunki oikein tarjoaa. Nooan terassilla ja Makasiini Contemporary -galleriassa pitää ainakin käydä, ja Littoisten järven turkoosiksi muuttunutta vettä ihmettelemässä myös.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply A. 24.5.2017 at 08:20

    Toivomus: voisiko blogiin saada sellaisen tykkäyspainikkeen? En osaa kirjoittaa kommentteja, mutta tekisi mieli reagoida jotenkin näihin kivoihin postauksiisi!

    • Reply Johanna 25.5.2017 at 11:44

      Kiitos palautteesta A! Tuota noinniin, laitetaan tekniseen tukeen (eli minulle itselleni ;) pyyntöä. Itsekin tykkäisin sellaisesta! :)

    Leave a Reply