Turku

Joko sulla on Turku-joulukalenteri?

14.11.2018

Parin viikon päästä on joulukuu eli joulukalenterimarkkinat ovat nyt kuumimmillaan. Jos tykkäät tämän vuoden Turku-joulukalenteristani, niin vinkkaanpa, että uusi erä (400 kpl) kalentereita saapui minulle juuri painosta. Niitä siis edelleen saa (samoin joulukortteja)! Innokas vastaanotto on tänäkin vuonna yllättänyt minut kaikin puolin. Olen kiitollinen. Jos olet vielä itse vailla joulukalenteria ja tykkäät tästä Turku-kalenteristani, kertaan vielä hankintatavat:

Turku-joulukalenterin 2018 voit tilata itsellesi osoitteessa johannahorkko.com. Turusta sitä voi ostaa myös Puf Design Marketista, Sammakon kirjakaupasta, Kansallisesta kirjakaupasta, Föripuodista, Kui Design Local Shopista ja Rusetti-liikkeestä. Näiden lisäksi uusina myyntipaikkoina ovat Pieni Kirjapuoti ja Martin Aitta.

Kuvituksena tässä valokuvia viime talvelta, jolloin Aurajoki oli jäässä, sekä Vanhan Suurtorin joulumarkkinoilta muutaman vuoden takaa. Aurajoen jäätyminen oli satumaista, sitä kun ei kovin usein tapahdu. Maaginen on tunnelma myös jokavuotisilla Vanhan Suurtorin joulumarkkinoilla. Tuo paikka on minulle sitä kauneinta ja historiallisinta Turkua. Aika hiljainen yleensä, mutta joulun aikaan luukut aukeavat ja Luostarin Välikatukin (myös kalenterissa) tulvii ihmisiä ja tonttulakkeja. Kohta on luukkujen avaamisen aika.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply