Turku

Lumiterapiaa

18.1.2015

Tämä lämpötilojen jatkuva sahaaminen tammikuussa on ollut vähän hermostuttavaa. Täällä etelässä ainakin ollaan vuoroin saatu pyryttämällä lunta ja sitten taas kaatosadetta. Nyt tilanne on se, että mustan maan ja märkien katujen välissä on siellä täällä surullisia lumikasoja kuin kermavaahtokokkareita. No mutta, onneksi on talvea jäljellä ja muistissa joulun upeat kelit.

Tässä Turussa otettuja kuvia vuoden viimeiseltä päivältä lumi-ikävää helpottamaan. Herätin sinä aamuna pikkuveljen aikaisin ja sanoin, että nyt on pakko lähteä kuvaamaan ennen kuin aurinko katoaa höyryverhon taa. Oli hyytävän kylmää ja satumaisen kaunista. Se pikkuveli on muuten ollut meillä kylässä eilisestä. Nukkuu vielä, kuten tuo toinenkin miekkonen. Minulla on kuitenkin mainio brunssisuunnittelma, jonka toteuttaminen alkaa nyt!

PC298137bPC290341bPC290348bPC290327_660pxPC298166b PC290310b

It’s been a strange winter so far in Southern Finland. Snowy landscapes like this are now gone because of the temperature going high and low all the time. These pics are taken on a morning walk with my little brother on the last day of last year. Today, the same brother is visiting us but still sleeping. I have big plans for a nice bruch. Let’s see if I can make both of the men sleeping here to wake up to the smell of bacon and eggs. :)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Netta - Syyskuun kuudes 18.1.2015 at 13:19

  Onpa todella kauniita kuvia. Itse pidän talvesta, siis oikeasta talvesta, kovasti. Tämä jatkuva lämpötilaleikki ja harmaa liukas maisema vetää mielen matalaksi. Sinnikkäinkin talven ystävä luovuttaa ja alkaa pian kastella äkkilähtöjä Tenerfille. Kiitos näistä kuvista ja herkullista sunnuntaibrunssia!

  • Reply Johanna 18.1.2015 at 18:33

   Kiitti Netta! Viime vuonna talvea ei juurikaan ollut, joten kovasti sitä odotti tällä kertaa. En muuta toivo tässä vaiheessa, kuin että vielä tulisi edes pariksi viikoksi hiihtosäät!

 • Reply Saija 18.1.2015 at 13:31

  Upeita kuvia!!

 • Leave a Reply