graafinen Turku

Turku-joulukalenteri 2018

15.10.2018

Sain aika ihanan viestin joitakin viikkoja sitten. Siinä eräs Turku-joulukalenterini ostanut kertoi, että joulukalenterini oli parasta hänen viime vuoden joulussaan ja kyseli samalla, onko tällekin vuodelle tulossa kalenteri. Ilokseni saatoin kertoa hänelle, että kalenteri oli juuri menossa painoon. Ja hei tässä se nyt on! Jälleen kaupunkikuva tunnettuine rakennuksineen, mutta nyt perspektiivinä joki ja sillat. Tosin, varjelkaa sydäntänne, aivan kaikki sillat eivät ole taiteellisista syistä päässeet kalenteriin mukaan. Luukuista paljastuvat kuvat jatkavat jälleen tarinaa eli sulautuvat osaksi kuvakokonaisuutta. Luukuista löytyy nyt entistä enemmän juuri Turkuun liittyviä ajankohtaisia yksityiskohtia. Kalenterin kääntöpuolella on Turusta kertova, murteella leikittelevä jouluruno. Hihhih! Laadimme runon yhdessä Joonaksen kanssa. Ammattirunoilijat saattavat hapuilla punakynää, mutta jos et ota runoa niin tosissasi, saatat jopa nauraa höräyttää. Kalenteri on taas A4-kokoinen eli sen voi lähettää vaikka joulutervehdyksenä C4-kuoressa. 

Joulukalenteri on nyt myynnissä osoitteessa johannahorkko.com. Turusta sitä voi ostaa myös Puf Design Marketista, Sammakon kirjakaupasta, Kansallisesta kirjakaupasta, Föripuodista, Kui Design Local Shopista ja Rusetti-liikkeestä. Kalentereita on tänä vuonna myynnissä 1 000 kappaletta. Erä on paljon suurempi kuin viime vuonna, jotta ne eivät taas loppuisi heti kättelyssä.

Ainiin ja koska viime vuonna kyseltiin runsaasti myös postikortin perään, muokkasin kuva-aiheesta myös A6-kokoisen joulukortin. Sitäkin voi siis tilata tai sen voi hankkia omakseen jo mainituista liikkeistä.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply