graafinen Turku

Turku-joulukalenterista

2.11.2020

Ikäväkseni on kerrottava, että uutta Turku-joulukalenteria ei tänä vuonna ilmesty, vaikka olisi ollut komeaa tehdä kalenteri tasavuosikymmenelle… Pitkäkestoinen raskauspahoinvointi ja Korona-kevään tuomat haasteet arkeen johtivat siihen, että aikaa kalenterin suunnittelulle ei vain löytynyt, ja sitten kesällä oli vain pakko hengähtää, ennen vauvan syntymää.

Onneksi kuitenkin otin viime vuonna reilun painoksen joulukalenterista. Vuoden 2019 Turku-joulukalenteria voi siis edelleen tilata, samoin kuin postikorttia samalla motiivilla. Ja mitään viittausta juuri kyseiseen vuoteenhan näissä kalentereissani ei koskaan ole ollutkaan. Luukut juoksevat ykkösestä 24:ään.

Turku-joulukalenteria ja -joulukorttia (2019) saa tilata seuraavin speksein:
joulukalenteri 7,5 € / kpl + postituskulu 1,60 €
joulukortti 1 € / kpl + postituskulu 1,60 €

Tilataksesi laita viestiä osoitteeseen johanna.horkko(a)gmail.com. Lisää kuvia tuotteista löydät täältä.

Kalenteria myyvät Turussa myös Kui Design, Puf, Rusetti, Wäinö Aaltosen museon museokauppa, Föripuoti ja Sammakon kirjakauppa.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Tiia 14.11.2021 at 18:02

    Moikka! Mahtaako tänä vuonna tulla uutta Turku-joulukalenteria? Hieno kalenterisi on lievittänyt kotiseutuikävää ja minulla on ollut kaikki tähän mennessä tekemäsi kalenterit ilahduttamassa joulun aikaa.

  • Reply Johanna 24.2.2022 at 14:54

    Hei Tiia! Vastaan vähän myöhään. VIime vuonna ei valitettavasti tullut, mutta tänä vuonna 2022 olisi tarkoitus viimein tehdä. Elämäntilanne ei ole antanut myöden suunnittelulle pariin vuoteen.

  • Leave a Reply