Diy tyyli

Banderollista paperikoreiksi

4.1.2014

Tämä tee-se-itse projekti on pitänyt esitellä jo kauan. Lokakuiseen Vainio.Seitsosen ja Dustyn 10-vuotisjuhlanäytökseen suunniteltu banderolli päätyi uuden toimistotilamme paperikoreiksi. Materiaalia oli sen verran, että siitä saatiin kolme isoa säkkiä banderollin kirjainosioista ja monta pientä valkoisista osioista. Isoin alla olevan kuvan säkeistä on suurinpiirtein metrin korkuinen ja pienin 30 cm.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Surautin säkit aivan tavallisella ompelukoneella. Materiaali on varmaankin ihan samaa kuin Varpusen ihanissa säkeissä (verkkomaista polyesteria) ja ompelutapakin epäilemättä aika sama. Banderollin painoi muuten mainion palvelun Cmykistävä, eli sama taho, joka tekee myös Varpusen säkit. Blankoihin pussukoihin kokeilin tehdä kuvioita permanenttitussilla ja se onnistui kivasti myös. Täytyy ottaa kuva myös niistä.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kellohallissa järjestetyssä muotinäytöksessä nähtiin muuten Dog Designin Vainio.Seitsoselle suunnittelemia kuoseja. Oli todella hauskaa olla paikalla jännäämässä, miltä kuosit näyttivät vaatteissa, kun niitä oli sitä ennen nähnyt vain tietokoneen ruudulla. Hieno mallisto (kevät–kesä 2014), ja monta vaatekappaletta, jotka nyt jäivät sitten pahasti himottamaan…

 

vainioseitsonen_dusty_10v

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply JohannaL 4.1.2014 at 14:27

  Vau, onpa hyvännäköisiä!

 • Reply marja 5.1.2014 at 17:40

  Siis aivan mielettömän hyvä idea ja todella hyvännäköinen lopputulos!

  • Reply Johanna 5.1.2014 at 19:32

   Idea ei ollut minun mutta toteutus on. Tuli kyllä kivat!

  Leave a Reply