tyyli

Glerups-huopikkaat

6.1.2017

p1060344b

Katsokaas, miten mielettömän komeat Glerupsin huopatossut Joonakselta jouluna sain. Olin toivonut tossuja, joilla käppäillä sekä sisällä että parvekkeella. Mielessä oli jotkut halpahallin lerpakkeet, mutta sainkin tällaiset luksustossut! Glerups on tanskalainen yritys, joka valmistaa huopatossuja, -kenkiä ja -saappaita 100 % gotlannin lampaan villasta. Miellyttävimmiltä tossut tuntuvat paljaissa jaloissa. Ne muovautuvat jalkojen mukaan.

Aamuisin on ihan parasta työntää jalat peiton lämpimästä näihin tossuihin ja raahustaa keittiöön Elli kainalossa sytyttämään kirkasvalolamppu. Talviaamuina tarvitaan tällaista luksusta.

p1060343b p1060341b

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Villis 7.1.2017 at 07:32

    Tiedän mistä puhut, niin mukavat tossut! Glerups hurmasi minut ulkonäöllään ja kokeiltuani niitä Partioaitassa huomasin lestinkin olevan just, eikä melkein! Autoin joulupukkia ja ostin itselleni:) Tämän viikon paukkupakkaset ovat olleet jalassani aamusta iltaan ja kylläpä ovat suloisen lämpimät täällä 100-vuotiassa talossamme! Mukavia talvipäiviä sinullekin!

    • Reply Johanna 7.1.2017 at 10:59

      Ihanaa! Me asumme ekassa kerroksessa ja täälläkin on välillä vähän kylmät lattiat kun ei ole mikään ihan uusi talo. Huopa eristää kaiken vedon kyllä tosi tehokkaasti!

    Leave a Reply