Turku tyyli

Kukuti Forum korttelissa

19.11.2017

Asiahan on niin, että olen edelleen vähän ulalla lastenvaatteiden suhteen. Nyt talven kynnyksellä ja päiväkotielämän alettua olen joutunut perehtymään asiaan tarkemmin – kurahaalareihin, lahjekuminauhoihin ja kypärämyssyihin ainakin. Sitä myöden myös monia uusia lastenvaatemerkkejä on tullut vastaan. Jo yksistään Suomessahan on ihan mielettömästi tyylikkäitä lastenvaatemerkkejä!

Jossain vaiheessa syksyä äkkäsin, että Turun Forum kortteliin on avattu Kukuti-niminen lastenvaateliike. Pienestä tilasta huolimatta se kätkee sisälleen ihan valtavan laajan valikoiman värikkäitä ja söpöjä vaatteita lapsille ja joitain malleja myös aikuisille. Toissaviikolla arvelin päiväkotipäivästä väsyneen lapsen jaksavan rötköttää rattaissaan tavallista pitempään ja piipahdin napsimaan muutamat kuvat Kukutista. Herttaiset kaupan leidit toivottivat tervetulleeksi, mutta pahoittelivat, että juuri nyt liikkeessä oli vähän sotkuista ja täpötäyttä. Lupasin tehdä tiukempia rajauksia, ja niitä tässä nyt tulee!

Kun pyysin kassaneitejä esittelemään kameralle joitain erityisiä merkkejä, he poimivat tanskalaisen Liewoodin. Sukkia, sisustusesineitä ja pikkulaukkuja valmistava Liewood on tanskalainen luomupuuvillaa suosiva brändi. Erityisesti Liewoodin sukat ja sukkikset ovat kuulemma saaneet palautetta loistolaadustaan. Kuvassa alla. Nuo kaninkorvamyssyt ilahduttivat minua.

Meidän tytöllä on mumminsa ompelemat päiväkotitossut. Ne ovat tietenkin ainutlaatuisen ihanat. Aika hienoja tossuja löytyi myös Kukutilta. On myönnettävä, että en ole maailman suurin Parikka-fani. Nämä pikkuiset puputossut olivat kuitenkin vastustamattomat. Voi morjens.

Toinen merkki, joka kameraani varten esiin nostettiin, oli virolainen Dadamora. Tämäkin minulle ihan uusi tuttavuus. Vaatteet luomupuuvillaa ja hinnat edullisehkot. Eläinaiheiset kuvitukset tosi söpöjä!

Kukuti sijaitsee Forum Korttelissa siinä samalla käytävällä, jossa Tyttö ja Vuohi oli ennen. Tyttö ja vuohi on vastikään muuttanut uusiin isompiin tiloihin Yliopistonkadulle (11). Kotilon Instagram-seuraajat siitä jo saivatkin kuvatykistystä. Suosittelen sitäkin! ;)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply