Sisustus tyyli

Mielessä nyt – syyskuu 2014

4.10.2014

naketano_hupparit_kotilo2 

Tämä postaus todistaa, mihin Facebook-mainonta voi pahimmillaan johtaa ja miten ohjailtavissa tällainenkin bloggarinplanttu oikeastaan on. Mainos Naketanon huppareista oli Facebook-näkymäni sivupalkissa tällä viikolla ja siihen se kursori sitten vain väkisinkin hakeutui, vaikka aniharvoin klikkaan yhtään Facebookin mainosta auki. Ja nyt vielä kierrätän tuotteen tännekin. Facebook ja Naketano saavat olla harvinaisen tyytyväisiä. :)

Joka tapauksessa: juuri tuollaisia huppareita tarvitaan syksyn ja ihmisen väliin. Pakko saada. Materiaalikin näyttää sellaiselta ihanan pehmeältä kuin vain laadukas college-kangas voi olla. Ihan pakko saada -osastoon ei ehkä seuraava syyskuun suosikki yllä, mutta ihastelun huokauksia nuo Artillerietin paperipainot kyllä saavat. Kesä vangittuna kuplaan.

PAPERWEIGHTS_BOTANIQUE

 

Syyskuussa mielessä pyöri myös monta Marimekon uutta kuosia, jotka ovat himottaneet harvinaislaatuisen paljon. Neppari-kuosi (vasen yläkulma) on todella upea, vaikka siinä ei aivan meidän huushollin värejä olekaan. Kainosta (oikea yläkulma) tulisi kauniit verhot, sillä mustavalkoinen kuvio harmaalla pohjalla jää sopivan pintamaiseksi. Utö-kuosia (vasen alakulma) on monessa eri värissä. Luulen, että kuosin nimi vaikuttaa voimakkaasti ihastukseeni myös. Haaveilen sitä paitsi edelleen siitä Jurmosta, joka on todellisuudessa Utön lähisaari. Palatakseni Utö-kuosiin, aika monella valmistajalla on juuri nyt vastaavanlaista pilkullista kuviota. Meillä on Annon mustavalkoinen vastaava, Hitunen. Tuo Pikkulokki (oikea alakulma) puolestaan ei tarkemmin ottaen taida olla mikään uutuuskuosi, mutta onko tuo sinivalkoinen kuitenkin uusi väriyhdistelmä?

 

marimekko_syksy2014

Syyskuussa mielessä on ollut myös Boyhood-elokuva, joka on aivan pakko mennä katsomaan. Elokuva esitettiin Rakkautta & Anarkiaa -festivaaleilla, mutta tulee myös Finnkinon elokuvateattereihin 10. lokakuuta. Elokuva on kuvattu 12 vuoden ajan ja se seuraa yhden pojan elämää lapsosesta nuoreksi aikuiseksi. Näyttelijät ovat olleet koko kuvausprojektin ajan samat, joten heidän vanhentuminen elokuvassa on todellista. Oikein odotan, että voin mennä arki-iltana elokuviin ja saan taas elämäni takaisin. Olen tällä hetkellä nimittäin keskellä opinnäytetyön viimeistelykaaospaniikkia. Iso pussi irtsareita hyvällä omalla tunnolla ja Boyhood häämöttävät kuitenkin ihan pian.

 

boyhood_kotilo

 

Viides syyskuun himotus on häränsilmäpeili tai kalansilmäpeili, kuinka tuon nyt haluaa nähdä. Alla oleva peili on French Connectionin mallistoa, mutta vastaavia voi ostaa aika monesta paikasta. Kävin katsomassa syyskuun Divaani-lehden vinkistä yhtä häränsilmäpeiliä Fredrikinkadun Primavera Interiorsissa, mutta koska kyseinen peili olikin hieman muovisenoloinen, en aivan innostunut. Etsintä siis jatkuu.

 

kalansilmäpeili_häränsilmäpeili_kotilo

 

Jos jäitte ihmettelemään, miksi tämän postauksen nimi viittaa syyskuuhun, syy on siinä, että nyt lokakuun ensimmäisinä päivinä ei mielessä ole pyörinyt yhtään mikään muu kuin tuo kirottu lopputyö, joka pitäisi nyt puristaa näinä päivinä kasaan. Toivottakaa onnea! Tarvitsen sitä. :)

Kuvat: Naketano, Marimekko, Artilleriet, Finnkino ja French Connection

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Nina 4.10.2014 at 12:55

  Haha, mulla pamahti samainen mainos Facebookissa Naketanon huppareista ja enköhän pian ollut jo muutaman kanssa ostoskorin kautta kassalla, mutt jouduin siirtämään ostoa vielä palkkaa odottelemaan. Tosi hyvännäköisiä!

  • Reply Johanna 4.10.2014 at 15:37

   Me ollaan ilmeisesti profiililtamme samassa kuluttajaryhmässä siis! ;)

 • Reply Piia/Piipadoo 4.10.2014 at 15:41

  Täällä myös yksi, joka ei voinut olla painamatta facessa hupparin kuvaa! :D Nyt vielä harkinnassa mikä väri ja malli. Ja se, että tarvitsenko sitä nyt ihan oikeasti… ;)

  • Reply Johanna 4.10.2014 at 22:48

   Haha! Lohduttavaa etten ollut ainoa ”mainoksen orja”. :)

 • Reply Mira 5.10.2014 at 00:45

  Ostin kesällä reissusta Naketanon hupparin ja rakastuin siihen ihan heti sovittaessa! Todella mukavaa materiaalia ja hyvälaatuinen, siitä tulee ihan varmasti yksi syksyn ja talven käytetyin vaate. Nuo yksityiskohdatkin on niin hyvännäköiset. :)

 • Reply Eevi 6.10.2014 at 12:45

  Oi Boyhood, mäkin haluun nähdä sen! Joko sulla on leffaseuralainen? ;)

  • Reply Johanna 6.10.2014 at 13:08

   Ei oo, mennään nelistään?

 • Reply katja 7.10.2014 at 23:15

  Tsemppii oppariin Johanna! Täällä pitäisi aloitella kyseistä projektia, hirvittää ajatuskin kun kuunnellut sinun ja muiden voivotteluja :-D

  Nuo paperipallot on kyllä vallan ihastuttavia. En tiedä mitä tuollaisella tekisi, mutta ihanahan tuota olisi katsella.

  Ps. Kokosin omaankin blogiin tästä inspiroituneena pientä syyslistaa :–) http://www.lily.fi/blogit/kultainen/syksyn-parhaat

  • Reply Johanna 8.10.2014 at 00:23

   Kiitos Katja! Täällä justiinsa olen painamassa send-nappia. :)

  • Reply Johanna 8.10.2014 at 21:59

   Tuun vierailulle sun UUTEEN blogiin!

  Leave a Reply