Helsinki Sisustus tyyli

Mielessä nyt – tammikuu 2014

23.1.2014

Noniin, minulla on tällainen kummallinen mieltymä kehitellä blogiin juttutyyppejä. Yksi, melkein unohduksiin jäänyt, on tämä ”Mielessä nyt”, joka sisältää innostuksen aiheita meneillään olevalta kuulta. Nyt elvytetään tämä juttutyyppi, joka sopii niin hyvin poukkoileville inspiraationystyröilleni.

Ensinnäkin mielessä pyörii nyt Teurastamolla tulevana lauantaina järjestettävä Teurastamon parhaat -tapahtuma, jossa Teurastamon monet toimijat tarjoavat parastaan makupalojen ja avointen ovien myötä. Teurastamollahan toimii esimerkiksi pasta- ja jäätelötehdas sekä kahvipaahtimo. Teurastamo itsessään on myös sisustusfriikkiä kutkuttava tila: aitoa teollisuusromantiikkaa parhaimmillaan (jos et usko, kurkkaa nämä Peetan fiiliskuvat Teurastamon Kellohallilta). Tuo Teurastamon parhaat -tapahtuma on siis kaikille avoin ja ilmainen.

 

teurastamon_parhaat_kotilo

 

Innostusta ovat herättäneet myös Lundian uudet kuvat Classic-hyllystä. Ah! Kuvat ovat Staffan Sundströmin ja Mikko Ryhäsen käsialaa, stailaus Päivi Häikiön. Pitänee hankkia kuvasto käsiini ja tarkastella sitä lähemmin. Kuvaston himoitsemiseen on osaltaan vaikuttanut Löytö-blogin Johannan hehkutusvideo. Aivan mahtava, häpeilemätön rakkaudentunnustus! :D

 

lundia2014_kotilo

 

Kolmas himotuksen aihe tammikuussa on pataruoat! Saimme joululahjaksi Ikean valkoisen Senior-padan. Viime viikonloppuna poikakaverini valmisti olutpataa, joka nautittiin villiriisin kera. Mikä sen parempaa herkkua paukkupakkasilla kuin höyryävä pata? Onko teillä bravuuripatareseptejä? Pistäkää vinkkiä kommenttilootaan, kiitos!

 

senior_pata_ikea_kotilo

 

Marimekon kevään kassiuutuudet ihastuttavat myöskin. Löytyisiköhän tuolta jokin erityisen ihana, jolla voisin palkita itseni sitten kun se opinnäytetyö, toivottavasti, jossain vaiheessa on valmis?

 

marimekko_toimi-laukku_2014

 

Kuvat: Teurastamo, Lundia, Ikea/Livet Hemma, Marimekko

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Johanna Koo 23.1.2014 at 19:04

  Hahahaaa;) Ihana <3 Joo ja mä oon niin in love <3

 • Reply Paula 23.1.2014 at 20:26

  Ihania! Tosin tuosta teurastamon maistelupäivästä mulle tuli eka iiiiihan erilaiset fiilarit. Vähän niinkuin meidän paikallisen krematorion avoimien ovien päivästä. Tule ja vie tuhkatkin pesästä… :)

  • Reply Johanna 23.1.2014 at 20:42

   Hahhah! Helsingin Tukkutorilla sijaitseva Teurastamo on tosiaan aiemmin ollutkin teurastamo. Nyt on ruhoista vain muistot jäljellä ja tila on siistiytynyt (sopivasti) tosi mielenkiintoiseksi paikaksi. Teurastamo on avoin tosi monenlaislle tapahtumille. Pihalla on grillikin jota voi vapaasti käyttää, siis kuka vaan.

  Leave a Reply