tyyli

Nahan kaunein sävy?

17.1.2016

P1177832b

Vaikka nuden värinen nahka on minusta jumalaisen kaunis, päädyn aina lopulta siihen, että tällainen perinteinen punaruskea nahka on omassa käytössäni käytännöllisin ja helpoin yhdistää moneen. Tämän olkalaukun sain eilen vanhemmiltani tuliaisena Las Palmasista. Kuin ihmeen kaupalla 15-tuumainen läppärini mahtuu siihen juuri. Tämännäköistä laukkua olen metsästänyt jo jonkin aikaa, mutta ovat aika hinnoissaan, joten projekti on vähän jumittanut. Nyt siis: case closed. Kiitos äiti ja isi!

P1177833b

Tämä samanvärinen pikkulaukku minulla on ollut käytössä jo ainakin kymmenen vuotta. Välillä olen viskannut sen kaapin perälle kyllästyksissäni, mutta sitten olen taas kaivanut laukun esiin. Se on oikea tilaihme kätkien sisälle niin lompakon, kameran kuin kalenterinkin. Mitään tietoa laukun merkistä ei ole. Olen ostanut sen Turun Hansassa joskus sijainneesta pienestä ja vähän tätimäisestä laukkuliikkeestä.

P1177837b

Minkä värinen nahka on teidän suosikkinne? Ja miksi?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Hurmioitunut 17.1.2016 at 18:46

  Tykkään tuosta punaruskeasta nahkasta, mutta tällä hetkellä olen kuitenkin ihastunut konjakin väriseen. Mutta siinäkin pitää olla juuri tietty sävy, ei saa olla liian oranssi ja nahka mieluummin tasavärinen kuin sellainen kulutettu. Konjakkinen väri vain tuntuu sellaiselta lämpimältä. Talvellakin tulee vähän kesäisempi fiilis, kun on konjakkia kainalossa. ;)

  • Reply Johanna 17.1.2016 at 18:49

   Onko konjakin värinen sellainen tästä vähän vaaleampi ruskea (vähemmän punertava)? Sitten puhutaan myös kamelinruskeasta, mutta se taitaa olla vieläkin vaaleampi.

 • Reply Karin // tunne tilat 17.1.2016 at 19:25

  Nahka on vähän sama kuin aito puu. Kaikki sävyt ovat omalla tavallaan kauniita :) ja kun siirrytään keinoaineisiin, mikään ei näytä hyvältä. Mutta joo, konjakista vaaleampaan ovat eniten mun juttuja.

 • Leave a Reply