Turku tyyli

Plaekä ja kaverit + Kirjastosilta

8.12.2013

Turussa vierähtänyt viikonloppu: perhettä, kavereita, adoptiomummin lihakeittoa, sopivan verran lunta, maljakkokuusenhakuretki, uusi hieno Kirjastosilta, Blankon brunssi ja vasta-avautunut joulukauppa Plaekä ja kaverit (Kristiinankatu 9). Käykää ihmeessä jouluostoksilla tuolla tukemassa pienten merkkien ja muotoilijoiden hyvinvointia! Mukava tunnelma ja inspiroiva valikoima. Lattetkin Espressokin saatiin käteen samantien kun ovesta sisään törmättiin.

Uusi kirjastosilta on (kuinkas muutenkaan) kiistelty hanke Turussa, mutta minut silta ainakin hurmasi. Se tuo Läntisen rantakadun puoleisille upeille ranskalaistyylisille kivitaloille arvoisensa huomion. Hyvä! Kaiteisiin syttyy kuulemma pimeällä valo. Joku oli luonnehtinut sitä valomiekaksi, joka halkoo Tuomiokirkon. Tähän väitteeseen en nyt osaa ottaa kantaa, mutta kauniisti tuo silta ainakin mukailee joen rantatörmiä. Aurasillalta katsottaessa Kirjastosilta ei edes kovin hyvin erotu maisemasta päiväsaikaan. Mitä te sanotte tästä modernista uudesta sillasta? Tärveltyykö kulttuurimaisema?

 

Kirjastosiltakirjastosilta Kirjastosilta Be Design Plaeka ja kaverit Plaeka ja kaverit OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA plaeka ja kaverit Plaeka ja kaverit Plaeka ja kaverit

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Peeta 8.12.2013 at 21:23

  Kivan näkönen joulukauppa! Harmi että on niin kaukana, :)

  • Reply Johanna 10.12.2013 at 11:07

   Pikku joulushoppailuretki Turkuun kenties? ;)

 • Reply Pilkunnussia 9.12.2013 at 10:37

  Ei ollut lattea, oli espressoa ;)

  • Reply Johanna 9.12.2013 at 10:41

   Kiitos korjauksesta! Muistin tuon väärin, koska en itse juo kahvia. Espresson joi siis vain poikaystävä. Eli toinenkin virhe tekstistä löytyy. :)

 • Reply A 10.12.2013 at 22:18

  Ei hieno kirjastosilta kulttuurimaisemaa tärvele, mutta rahat olisi voinut käyttää järkevämmin, vaikka keskustan pyöräteihin. Plaekä ja kaverit-kauppaan täytyy ehdottomasti ehtiä tutustumaan :)

 • Leave a Reply