elämää tyyli

Rannekelloaikaan

27.8.2016

P8260224b

Aika se on hassu juttu. Välillä ei tapahdu mitään pitkään aikaan ja sitten hetkessä kaikki muuttuu. Tasan viikko sitten oltiin aikamoisissa pinnistyksissä, joiden seurauksena keskiyöllä maailmaan putkahti uusi ihminen. Nyt on seitsemän päivää siitä, ja koko elämä on muuttunut – sen tarkoitus ja suunta. Ihminen, jota en vielä silloin tuntenut, on nyt kaiken keskipiste.

Kuvissa uusi rannekelloni, jonka sain Joonakselta viime viikon perjantaina syntymäpäivälahjaksi. Siitä voi nyt äiti-ihminen yrittää hahmottaa ajankulua. Milloin viimeksi syötiin ja nukuttiin. Kellon lisäksi siihen tarvitaan tosin muistiinpanovälineet, sillä muistini on lapsen syntymän jälkeen mennyt ihan hämäräksi. Kaikki sekoittuu yhteen. Onneksi ollaan aikataulujen tuolla puolen.

Nahkarannekkeinen kello on Axcent of Scandinavian ja juuri passeli minulle. Ei liian arvokas (hävittelen asioita…) ja sopii tyyliltään moneen asuun. Hyvänkokoinen se on myöskin. Siis tarpeeksi suuri. Juuri tällaista olen etsinyt.

P8270275b

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Essimaria 27.8.2016 at 20:24

  Hei, olen itse etsinyt vastaavaa kelloa jo kauan! Mistä tuo ihanuus on löydetty jos saan tiedustella? :)

  • Reply Johanna 27.8.2016 at 21:13

   Moi! Se on Ur&Pennista Turusta. Voi löytyä myös heidän verkkokaupastaan. Toimi nopeasti. Tuo oli nimittäin puoleen hintaan.

  • Reply Mummi 29.8.2016 at 20:27

   Vuolaat tuli myös kyyneleet,
   tuota lukiessa.
   Niin ihana on lapsonen,
   kuin myöskin vanhempansa.

 • Reply VSE 30.8.2016 at 14:25

  Tuttua tuo aikojen ja tavaroiden unohtelu synnytyksen jälkeen.. pari viikkoa voi tavarat löytyä mistä vaan ja unohtaa mitä oli tekemässä ym. Ohi menevää :)
  Ja upea on kello! Täytyy itekin netistä bongailla.

 • Reply Jose 4.9.2016 at 15:13

  Kiitos kellovinkistä! Mulla on useamman vuoden vanha miesten Axcent-kello, joka näyttää jo hivenen kärsineeltä, mutta sopivaa korvaajaa ei ole vielä tullut vastaan. Tuo sun versio näyttää tosi kivalta.

  Onnittelut tietty myös pienokaisesta! Muistan hyvin nuo ekat viikot, jotka mullistivat koko elämän. <3

  • Reply Johanna 6.9.2016 at 10:14

   Kiitos Jose! Tavallaan odottelen kärsimättömänä että pirpana jo kasvaa, tavallaan ei toivoisi että se koskaan tuosta muuttuu. :)

  Leave a Reply