Diy tyyli

Täydelliset shortsit!

5.6.2014

namedclothing_lahjakortti_kotilo

 

 

Olin viime viikolla Sugarin blogi-illassa ja sieltä saadusta pressikassista paljastui lahjakortti Named-shoppiin, jossa myydään vaatekaavoja. Varmaan ihan vanha konsepti, mutta minulle, joka en ole mikään varsinainen ompeluihme, idea oli uusi: kaavoja saa nettikaupasta! Löysin heti tuon maanmainion shortsikaavan (mukana myös housun kaava), jonka voisin klikata kotiin heti. Ainut että tarvitsisin vielä vähintäänkin ompelutuutorin…

Shortsit on muuten meikäläiselle harvinaisen vaikea vaatekappale. Nykyään kaupoista on ensinnäkin vaikeaa löytää säädyllisen pituisia shortseja. Lähes kaikki lahkeet ovat ihan minimittaisia. Sen lisäksi shortsit ovat usein supertiukkoja, jos on sattunut saamaan syntymälahjaksi vähänkin voimakkaammat reisikoivet. Siksi innostuinkin näistä Namedin shortseista. Ne näyttävät kivan väljiltä lantiosta, tai ainakin tämän mallin päällä…

 

Kuvassa: Heini Salonen

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Maire 6.6.2014 at 12:42

  Joo noi on tosi hienot! Mua jäi kutkuttamaan tää mekko, osaisinkohan? Pitäisi olla ohjeen mukaan helppo, mutta en oikein tiedä mitä kangastakaan lähtisin etsimään.

  http://www.namedclothing.com/product/kielo-wrap-dress/?lang=fi

  • Reply Johanna 6.6.2014 at 13:00

   Toikin on hieno! Kangasvalinta on kyllä aina vaikea paikka, varsinkin jos ei ihan tarkkaan tiedä mitä kaikkea on saatavilla.

 • Reply VARPU 9.6.2014 at 08:49

  Mä oon funtsannut tota samaa mekkoa kuin Maire ja mulla olis yksi Marimekon tehtaanmyymälästä hankittu vaatetuskangaskin odottamassa. Täytyypä kokeilla vaikka vähän tumpelo ompeluhommissa olenkin.

 • Reply VARPU 9.6.2014 at 09:13

  No se vois olla! Apua kaavojen ja ohjeiden tulkitsemiseen tai ainakin henkistä tukea :)

 • Leave a Reply