tyyli

Teejuttuja ja nahkajuttuja

1.8.2014

P8010430b

 

Sitten vähän raporttia purjehdusreissun ostoksista. Tein oikeastaan vain tarpeellisia ostoksia. Hyvä minä! Yllä työkengiksi ostetut ruotsalaiset puukengät, joiden päällinen on nahkaa. Kengät löytyivät Maarianhaminan Meripäiviltä ja köyhdyttivät kukkaroa vain 24 e. Alla Åhlensin alesta poimittu Vagabondin nahkaveska. Nahka on niin vaaleaa, että pitää kyllä muistaa suihkia siihen suoja.

 

Vagabond_nahkalaukku_kotilo

 

Huomaa, etten ole mikään kosmetiikkakuvaaja; Elizabeth Ardenin Green Tea -parfyymipakkaus on vähän reissussa rähjääntynyt. Tuo on ehkä paras hajuvesi, jonka tiedän. Ja minua on vaikea miellyttää. Suurin osa hajuvesistä alkaa aina jossain kohtaa etomaan, joten hankin niitä erittäin harvoin. No, kerran kymmenessä vuodessa ehkä. Aikoinaan, kun seilasin tiuhaan Ahvenanmaan ja Turun väliä kävin aina tuoksuttamassa tätä, mutten koskaan raaskinut ostaa, vaikkei tuo pullo edes ole kallis. Ja nyt sitten lopultakin päätin ansaita tuon!

 

P8010396bP8010385b

 

Toinen teehen liittyvä löytö on nurinkurisesti Åhlensin posliininen kahvikannu. Ajattelimme käyttää tuota todellista budjettilöytöä (25 euron tietämillä) kahvin sijaan teelle. Kiva teekannu on ollut etsinnässä jo parin vuoden ajan, joten tämä tuli myös todelliseen tarpeeseen.

 

P8010386b

 

 

Here’s my summer finds from our sailing trip. ”Träskor” (wooden shoes) from Mariehamn’s Sjödagar (Åland Islands), Vagabond leather bag from Åhlens, Elizabeth Arden Green Tea Scent Spray from the ferry and a tea pot (which is actually a cafe pot) from Åhlens as well.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Maija 5.8.2014 at 18:35

    Onpa kauniit ja tyylikkäät löydöt! Täytyy muistaa tuo kahvikannu, nimittäin kiva teekannu on ollut meilläkin etsinnässä ties kuinka pitkään.

  • Leave a Reply