kotona tyyli

Tummansininen

1.2.2015

P1310095b

Uskokaa tai älkää, tästä piti tulla Kotilon ensimmäinen päivänasupostaus. Ulkona kuitenkin satoi, eikä itseni kuvaamisesta taaskaan tullut sisätiloissa mitään, joten päädyin vähän toisenlaisiin kuviin. Sak samma, tarkoitus oli tulla julistamaan, että olen löytänyt tummansinisen uudestaan. Sininen on ollut lempivärini niin kauan kuin muistan, mutta tummansininen on tuntunut jotenkin vanhanaikaiselta.

Ihastukseni alkoi tuosta Espritin tummansinisestä talvitakista, jonka hankin heräteostoksena ennen joulua. Tällä viikolla kävin hakemassa omakseni pari kertaa sovittamani Marimekon tummansinisen Tiia-mekon. Joonas kommentoi, että mekko näyttää säkiltä, mutta olen eri mieltä. Sitä paitsi vyötärölle voi kietaista vyön, jos kurveja täytyy korostaa. Mekon sävyt ovat huikean hienot ja syvät. Keskiyö, siniset orvokit, Miss Suomen samettiviiita. :)

P1310099b

Tummansininen ja musta on mahtavat yhdessä. Vaalea harmaa ja nahanruskea puolestaan keventävät niiden yhdistelmää.

PS. Huomasitte ehkä, että poikakaverini tuli tämän postauksen myötä ”ulos kaapista”. ;) Hän ei ollut mielissään uusimmasta nimikkeestään miekkonen, eivätkä poikakaveri, avomies, avokki tai miesystävä ole koskaan tuntuneet luontevilta sanoilta nekään (vaikka ovatkin oikeita termejä siis). Esiintyköön nyt sitten omalla nimellään täällä tästä lähtien.

P1310106b

I’ve fallen in love with dark blue. It all started with the winter coat from Esprit. This week I also bought the dark blue Tiia dress from Marimekko. Dark blue goes nicely together with black when combined with brown leather and light grey.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply