Uncategorized

50’s: blogivinkkejä

15.11.2010


Toiseksi viimeistä 50-lukulaista postausta viedään… Tässä on vinkkejä kolmesta 50-luvun sisustusta käsittelevästä blogista. Femtiotalsjakten on ruotsalaisen Elin kirjoittama. Tsekkaa ainakin hemma hos -osasto!


Suomalaisen Retrohullun päiväkirjassa taas on 50-luvun lisäksi myös muiden menneiden vuosikymmenien nostalgiaa. Retrohullu tekee jatkuvasti niin kadehdittavia kirppislöytöjä, että heikottaa! Tsekkaa siis ainakin kirpputori -osasto. Retrohullu tuunaa myös paljon itse, mikä on aina ilahduttavaa.
 

Underbara Clara on myös ruotsalainen blogi, jossa on 30-50 -lukujen nostalgiaa. Värimaailma on kauttaaltan hempeän lempeä. Kauniita kuvia luvassa!

Teillä innostavat lukijani on kuitenkin varmasti paljon lisää vinkkejä kivoista 50 -lukua käsittelevistä blogeista. Fire on siis!

Here’s three wonderful blogs about 50’s interior style: Femtiotalsjakten, Retrohullu and UnderbaraClara. Please feel free to share Your own tips!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Susanna 16.11.2010 at 10:22

    Hei! Kiitos paljon noista blogi-vinkeistä, niissä oli hauskoja juttuja! Itse olen kovasti nykyään kallellaan sinne 50-luvun muotokieleen päin, joten tämä sinun 50-lukulainen postaus-sarja osui ja upposi aika hyvin… :)

  • Reply Kotilo 17.11.2010 at 14:36

    Ole hyvä! Tosi kiva kuulla, että postaukset innostivat!

  • Leave a Reply