Uncategorized

Helsingin Granit

2.6.2013

On se vaan ihana. Sisällä unohtaa, että ollaan Helsingissä eikä Tukholmassa. Yhden miinuspuolen löysin – kamaa on niin paljon että hiukan ahdasta kyllä on. Tarkoitus oli vain katsella, mutta käteen jäi kuitenkin tuo musta paperiroskis, harmaa puuvillamatto parvekkeelle ja kuokka matojen tonkimista ja parveketouhuja varten. Liike sopii tuohon Lars Sonckin suunnittelemaan rakennukseen Erottajankadun ja Bulevardin kulmaan kuin nappi silmään.

 

granit_helsinki_ovet_kotilogranit_helsinki_kotilogranit_helsinki2_kotilogranit_helsinki granit_helsinki3_kotilogranit_matto_kuokka_kotilo granit_paperikori_kotilo

 

Granit opened a shop in Helsinki, finally! I almost forgot that I was in Helsinki.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Anna/Kotikolmio 2.6.2013 at 10:01

  Ihanalta näyttää. Ens viikonloppuna on suuntana Helsinki ja kovasti tekisi mieli tuolla pyörähtää.

  • Reply Johanna 2.6.2013 at 10:03

   Moi Anna! No sitten mulla on sulle yksi toinenkin putiikkivinkki, josta on tulossa postaus ihan lähipäivinä. ;)

   • Reply Anna/Kotikolmio 2.6.2013 at 19:52

    Jes. Maltan tuskin odottaa. Mua jo hirvittää, et miten pystyn ostamaan vain sen verran, että saan ne koneessa kotiin saakka ehjänä :)

 • Reply Maija 2.6.2013 at 10:58

  Mä olen niin odottanut tätä, kiitti kun postasit liikkeen avautumisesta! Ja tykkään muutoinkin blogistasi ja tyylistäsi, harvoin tulee vaan kommentoitua kun luen tekstejä puhelimella :).

 • Reply marja 2.6.2013 at 11:11

  En malta odottaa, en malta odottaa… ensi perjantaina pääsen minäkin sitten tuonne. Jippii!

 • Reply retromoderni 2.6.2013 at 17:17

  voisin kotiuttaa riippumaton ja keinut

 • Reply Eve 2.6.2013 at 21:19

  Oi, ihanalta näyttää, täytyykin käväistä pian! Ostoksesi näyttävät hyviltä, itsekin pitäisi tehdä hankintoja nimenomaan parvekkeelle. Meillä on julkisivun pesu + maalaus juuri lopuillaan ja parvekkeen saa vihdoin käyttöön – ekaa kertaa täällä asuessa (muutimme remontin keskelle alkuvuodesta)! Hyvät ideat ovat kalliit…

 • Reply Minna 3.6.2013 at 10:36

  Pitihän sitä lauantaina itsekin katsastaa tämä kauppa. Ihana oli ja kaikenlaista tarpeellista ja tarpeetonta tarttui mukaan :-). Miinusta tosiaan tuo että oli ahdasta ja se että kaikki hinnat eivät olleet esillä vielä. Tosin yksi myyjistä kierteli kaupassa ja hän sanoi että häneltä voi kysyä hintoja.

 • Leave a Reply