Uncategorized

Ja kuinkas sitten kävikään?

2.2.2013

 

Kuvassa on uusi kaappi. Se tuli vanhan, täysin ehjän ja ihan ok toimivan pyökkijäljitelmäkaapiston tilalle makuuhuoneeseen. Halusin siis vaihtaa ehjän ja toimivan uuteen vain esteettisistä syistä. Järkyttävän huono on omatunto ja sopii hyvin viime postauksen perään. Tämä todistaa, että olen kaukana ekosoturista. Samat kamat tuonne mahtuu kuin aiempaankin, mutta kokonaisuus on vain paljon siistimpi, kun suurin osa on ovien takana. Myöhemmin tämän voi yhdistää olohuoneen tv-tasoon ja saada aikaiseksi yhden suuren kaapiston. Siinä on sentään järkeä. Laajempaa kuvaa on tarjolla sitten, kun saan täällä siivottua.

PS. Ordning & Reda ei sponsoroi tätä postausta. Olen vain jostain syystä oudon kiintynyt tuohon paperikassiin.

 

 

We had an ugly but totally functional shelf in the bedroom.  I bought a new one this week and am now suffering from bad conscience. Not an ecological thing to do by far and it proves that only esthetic values steer my decoration. But I do love the new cupboard. All the same stuff fits inside it and the bedroom is much more tidier with everything behind closed doors.

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply sannabanana 2.2.2013 at 12:23

  Iloitse nyt vain hienosta uudesta kaapista! Todella hyvän näköinen, varsinkin kun vertaa ennen-jälkeen kuvia. Kai vanha kuitenkin meni kierrätykseen ja sai uuden elämän jossain muualla?

  • Reply Johanna 2.2.2013 at 17:48

   Kyllä! Vanha on tosi hyvässä kunnossa, joten se on menossa Fidaan.

   • Reply Johanna 7.2.2013 at 15:59

    Kommentti vielä Fidasta. Todella hyvä palvelu – hakivat autolla suoraan kotoa. Ei tarvinnut edes itse kantaa. :)

 • Reply Jenni 2.2.2013 at 15:32

  Sano minun sanoneen, hyvän valinnan teit! Itsekin aina painin uuden ostamisen kanssa, että onko se järkevää, kun entinenkin ajaa asiansa. Mutta onhan siinä se oma fiiliksensä, kun se tavara ei vain enää ”aja asiaansa” vaan sen lisäksi sitä rakastaa, sitä haluaa katsoa ja se tuo iloa päivään. Joskus on ihan ok ostaa vain sen esteettisyyden takia. :) (Ehkä ei ihan kokonaista taloa, mutta you got the point.)

  PS. Pidän blogistasi paljon.

  • Reply Johanna 2.2.2013 at 17:49

   Kiitti! Tällaista kommenttia salaa toivoinkin. :D

 • Reply kottarainen 2.2.2013 at 16:20

  Hyvältä näyttää. :)

  Ovatko nuo ennen-kuvan laatikot tuossa vasemmassa reunassa Palaset-sarjaa?

  • Reply Johanna 2.2.2013 at 17:54

   Kyllä ne ovat juuri niitä ja arvaapa mistä tuo löytyi? No vaatekaapissa lojuneesta pahvilaatikosta, jota ei oltu avattu sitten viime muuton (eli 2,5 vuotta sitten)! En edes tiennyt, että Palaset-sarjaan kuuluu tuollainenkin ”pikkulipasto”. Palaset-sarjaa on löytynyt tässä asunnossa asumisen aikana vähän yhdestä jos toisestakin laatikosta. Koska ne ovat poikaystävän, eivätkä minun, en ole edes osannut kaivata tai etsiä niitä.

 • Reply Selma 2.2.2013 at 19:09

  Oli kyllä oikeutettu muutos! Mahtava toi uus. Mä oon ollut tosi pitkään kuumana noihin paperikasseihin. Myivät niitä irtona mulle Tukholmassa. Sain ihkun hopeisenkin. Ne on vaan yksinkertaisesti niin makeet

  • Reply Johanna 3.2.2013 at 09:45

   Hyvä tietää, että niitä voi ostaa irtona. Kun tuo haalistuu, voi ostaa tilalle uuden :D

 • Reply Peeta 2.2.2013 at 19:21

  Armahdan, koska uusi on niin paljon hienompi :D Mulla oli tarve samantyyppiselle ratkaisulle… Vanha kaappi on niin kamala että uusi olis kiva. Älä nyt tuskaile siellä, ajattele nyt miten paljon käytännöllisempi on ovellinen hylly, jolle ei kerry pölyä!

  • Reply Johanna 3.2.2013 at 09:46

   En tullut ajatelleeksikaan siivouksen kannalta, mutta se on kyllä totta! :)

 • Reply Pirita 3.2.2013 at 17:37

  Ymmärrän fiilikset, itse pyörittelin samanmoista ajatusrumbaa kun tuli ostettua uudet ruokapöydän tuolit, vaikka vanhat ovat kauniit ja ehjät. Eikä edes niin kovin vanhat. Mutta kunhan laitetaan se vanha tavara kiertoon, niin omatuntokin on vähän tyytyväisempi. :)

  Ja on muuten onnistunut muutos, tila rauhoittui selvästi ja silmä lepää! :)

  • Reply Johanna 4.2.2013 at 14:03

   No kyllä! Ehjää tavaraa ei kyllä kehtais roskikseen heittää. Kiitos! :)

 • Reply nuokku 4.2.2013 at 16:28

  No eiköhän sitä joskus saa ihan luvan kanssa päivittää kotia, etenkin jos pöykkijäljitelmä vaihtuu raikkaaseen valkoiseen. ;)

  Mutta täytynee ihan parilla sanalla ihmetellä kierrättämisen vaikeudesta. Meiltä kotoa löytyy opiskelijabudjetilla aikoinaan ostettua Ikeaa. Tuotteet ovat olleet siistejä, vailla lommoja, naarmuja tai muita ruhjeita. Olen yrittänyt huuto.netissä myydä mutta kukaan ei osta. Ikea vaan ei tunnu olevan kierrätystavaraa. Olen miettinyt pääni puhki minne tuotteet tuuppaisin, sillä kotona ne ovat tiellä ja kierrätykseenkään en viitsisi viedä. Siellä kun myyvät sitten törkeän kalliilla. Täyttynee vissiin odottaa lumien sulamista ja tuupata tavarat mökille. Josko sieltä tilaa löytyisi.

 • Reply minna 6.2.2013 at 13:07

  Ei tässä sisustusrumbassa aina voi olla eettinen vainka kuinka haluaisi. Hieno se on :)

 • Reply eliisainen 9.2.2013 at 10:47

  Oot kyllä ihailtavan kauan jaksanu katella tota pyökkikaapistoa, kun noihan oli kovaa huutoa joskus 90-luvun lopun ja 2000-luvun alun tienoilla. Mä olisin varmaan jo paljon aikaisemmin laittanu kierrätykseen :)

  Uusi on tosi kiva ja varmasti ajattomampi valinta!

 • Leave a Reply