Uncategorized

Jakkaran pikainen makeover

7.9.2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Parvekkeella oli kukkapöytänä Anonyymit eläimet -sarjakuvilla päällystetty jakkara. Oikein kiva, muttei ollenkaan sopinut parvekkeen muuhun sisustukseen. Mietin millä pallin voisi päällystää ja muistin, että tein matonkudevirkkuuhuumassa edelliskeväänä juuri sopivan kokoisen kudevadin. Ja simsalabim, tuoli koki pikaisen makeoverin. Hyvää ja halpaa kodin sisäistä kierrätystä. Ei mikään uusi idea, mutta juolahti päähän ensi kertaa omassa kodissa.

PS: Sen verran vielä asian vierestä, eli Anonyymeistä eläimistä: sarjakuvan sivuilta voi nyt ladata lukkarin sekä kouluikäiselle että työssäkäyvälle! :)

Ja vielä: tänä viikonloppuna vietetään Helsingin Sarjakuvafestivaaleja. Piipahda festariteltassa Lasipalatsin takana ja tsekkaa erityisesti harvoin Suomesta saatavat ulkomaisten pienkustantamoiden ja omakustanteiset taidesarjakuvat. Sisustajaa innostaa myös monilta pöydiltä löytyvät originaalit ja muut julisteet, jotka voi kehystää!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

I needed a little flower table to the balcony, so I did a quick makeover for the comic stool after remembering the existence of the grey crocheted bowl.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply miaw 7.9.2013 at 11:05

  Fiffigt!

 • Reply Viivi / Valkoinen Soihtu 7.9.2013 at 11:31

  Ihana tuunaus! Hyvä idea! :)
  http://valkoinensoihtu.blogspot.fi/

 • Reply Riikka / KOTILA 10.9.2013 at 15:16

  Näppärä tuunaus :)

 • Reply Johanna 13.9.2013 at 13:20

  Kiitos! :)

 • Leave a Reply