Uncategorized

Keltainen lokakuu

13.10.2013

Sekalaisia kuvia viikonlopulta. Kamera oli mukana joka käänteessä – nyt täytyy – ennen kuin puut tiputtavat loputkin kullankeltaiset lehtensä. Lauantaina haettiin kahden ystävän kanssa Pokrovan veljesyhteisön syysmarkkinoilta borssikeittoa, kaalipiirakoita ja omenapiirakkaa evääksi ja suunnattiin sienimetsään. Saalista tuli (ks. viides kuva!), eikä nälkä päässyt yllättämään. Viimeinen räpsy on vähän irrallinen muiden kuvien rinnalla, mutta on tuossa kertomassa siitä, että olohuoneen värit sopivat nyt niin mainiosti ikkunasta avautuvaan maisemaan. Harmaata ja keltaista.

PS: En ole koskaan aiemmin käynyt tuolla Pokrovan tilalla. Aivan mieletön kartanopuutarha, jonka yhteydessä on veljesyhteiskunnan oma ortodoksinen kirkko. Käymisen arvoinen paikka Kirkkonumella!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Saija 13.10.2013 at 20:32

    Ihanat kuvat ja värit! Olin samaisissa syyskuvauspuuhissa tänään, oi että mitä värejä! En oo kuullutkaan Pokrovin tilasta, täytyy joskus vierailla. Voi kunpa tällainen aurinkoinen syksy vois jatkua aikuisesti, ihan mun lempivuodenaika!

  • Leave a Reply