Kerrosmehujäät syntyvät helposti: jäädytä kerroksittain vadelmasosetta, kiivisosetta, appelsiinimehua ja vaniljaseosta, joka voi olla esimerkiksi samaa kuin käytin kirsikkajäädykkeissäkin. Näihin kokeilin itse Desserts for Breakfast -blogin vaniljaseosta. Aika täyttäviä nämä ovat, joten tekisin nämäkin uudestaan pienempiin kuppeihin, tai sitten mehujäämuotteihin. Mehujään saa kätevästi irti mukista lämmittämällä mukia vähän aikaan kämmenillä. Plop ja slurps vaan!
Popsicles made with the recipe from Dessert for Breakfast! Easy and tasty.
4 Comments
Oi, näyttääpä herkulliselta! Pakko kokeilla itsekin :)
Upean näköinen, vois tarjoilla tuollasen yllärin seuraaville kahvivieraille
Kokeilkaa ihmeessä, mutta valitkaa tosiaan mielummin pienemmät kupit. Noita sai lipoa tunnin verran, ennen kuin ne sai tuhottua. :)
Juurikin samalla idealla tein jogurtti ja rahkamörsselssöneistä vastaavia mehujäitä – hauskan näköisiäkin ovat! :)