Uncategorized

Kerrosmehujäät

30.8.2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kerrosmehujäät syntyvät helposti: jäädytä kerroksittain vadelmasosetta, kiivisosetta, appelsiinimehua ja vaniljaseosta, joka voi olla esimerkiksi samaa kuin käytin kirsikkajäädykkeissäkin. Näihin kokeilin itse Desserts for Breakfast -blogin vaniljaseosta. Aika täyttäviä nämä ovat, joten tekisin nämäkin uudestaan pienempiin kuppeihin, tai sitten mehujäämuotteihin. Mehujään saa kätevästi irti mukista lämmittämällä mukia vähän aikaan kämmenillä. Plop ja slurps vaan!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Popsicles made with the recipe from Dessert for Breakfast! Easy and tasty.

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Kristi 30.8.2013 at 09:43

    Oi, näyttääpä herkulliselta! Pakko kokeilla itsekin :)

  • Reply avista 30.8.2013 at 14:10

    Upean näköinen, vois tarjoilla tuollasen yllärin seuraaville kahvivieraille

  • Reply Johanna 2.9.2013 at 09:54

    Kokeilkaa ihmeessä, mutta valitkaa tosiaan mielummin pienemmät kupit. Noita sai lipoa tunnin verran, ennen kuin ne sai tuhottua. :)

  • Reply Taru / Sort of pink 2.9.2013 at 18:07

    Juurikin samalla idealla tein jogurtti ja rahkamörsselssöneistä vastaavia mehujäitä – hauskan näköisiäkin ovat! :)

  • Leave a Reply