Uncategorized

Kevät saapui olohuoneeseen

27.3.2013

kotilo_kevat_olohuone1

 

Joskus bloggaaminen on minuuttipeliä. Näiden kuvien ottamisen piti hoitua vartissa – aurinko laski naapuritalon taakse klo 18.15 ja bussi jumppaan lähti klo 18.30. Koska halusin tasaisemman valon, piti odottaa auringon laskemista. Tänne päätyi nyt kuitenkin kuvia myös auringosta. Näiden kuvien tarkoitus oli esittää, että kevät on tupsahtanut meidänkin olohuoneeseen. Vihreää ja keltaista – uudet tyynynpäälliset, narsissit ja pieni samettimainen pupu, ostos jo viime keväältä. Värit tuovat energiaa. Olohuone heräsi eloon.

Tänään huomasin, että sovin itsekin olohuoneen väritykseen. Pää on kohtuuden nimissä rajattu ulos. Ensin pitää totutella tuohon uuteen profiilikuvaankin.

 

kevatolohuone_pupu_kotilo

kotilo_kevat_olohuone2valokirjain_keltainen_kotilovihrea-paita_kotilo

 

Spring arrived into our living room in a form of narcissus, two cushion covers (green and yellow, yes!) and the little velvet bunny. Today I noticed that I was dressed according to the same palette.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Peeta 27.3.2013 at 13:20

  Onpa tosiaan ihanan keväisen näköinen koti! :) En yhtään tajunnut että toi D-valokirjain on noin iso ennen kuin sä istuit siihen viereen! Hih mulla on toi sama hame. Ja kuvien ottamisen kanssa saa kyllä olla tarkkana, munkin pitää aina odotella että keittiön aurinko menee ohi jotta saisi vähän tasaisemman värisiä kuvia, tää on näitä bloggaamisen ”hankaluuksia” heh.

  Peeta,
  http://rawdesignblog.blogspot.fi/

  • Reply Johanna 27.3.2013 at 18:06

   Joo se on sopivan kokoinen iso dee! :)

 • Reply Maire 29.3.2013 at 10:13

  Näyttääpä ihanalta!

 • Leave a Reply