Uncategorized

Kristallilasit

29.1.2013

 

Kristallilasien ja Lundia-hyllyn yhdistelmä ystäväni kotona on kiva. Kristallilasit herättävät nyt muutenkin ylimääräistä sydämentykytystä. Enpä olisi uskonut viisi vuotta sitten! Löysin itseni huokailemasta kristallikuoharilasien perään viimeksi Raision Askossa. Tarkemmin ottaen ne olivat kyllä varmasti puristelasia eikä aitoa kristallia, mutta näin maallikona kaikkea kristallin näköistä on helpompi kutsua kristalliksi…

Nyt olen ajatellut, että seuraavalla Tukholman reissulla isken kynteni noihin reilunkokoisiin viskilaseihin. Niitä myydään NK:ssa ihan sopuhintaan. Toisaalta Lagerhausin variantti näyttää epäilyttävän samanlaiselta ja on tietenkin edullisempi kuin NK:n. Ehkä kyseessä on sama lasi kuin NK:n? Näistä tarjotaan kuulemma olutta Tukholman baareissa. Itse voisin tarjota vaikka teetä, jälkiruokaa, mustaviinimarjamehua tai sitten sujauttaisin laseihin leikkokukkia, esim. helmililjoja, neilikoita tai leinikkejä.

 

 

Lundia shelf and crystal glasses look good together at my friend’s place. The whisky glasses are from NK, Stockholm. Similar glassescan be purchased at Lagerhaus as well. I wonder if they’re actually the same glasses as the ones at NK. I have a slight fever for crystal tableware right now (or glass that looks like crystal)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Emmi 29.1.2013 at 14:53

  hellou, oli pakko kommentoida kun satun itse omistamaan nuo viskilasit!

  olen ostanut ne lagerhausista ja merkki on ”libbey”. eli olisiko kyseessä samat lasit? ainakin åhlens myi laseja samaan hintaan kuin lagerhaus ja mielestäni lasit olivat täysin identtiset. ja kannattaa ostaa, ne on mun lempparit!

  • Reply Johanna 30.1.2013 at 15:55

   On varmaan samat lasit! En tiedä noiden ystäväni lasien merkkiä. Vai saa niitä Åhlensiltakin. Uskon että on lempparit. Noihin mahtuu niin paljon juomaa, että ovat hyvät arkikäytössäkin. :)

  Leave a Reply