Uncategorized

Lokal

20.3.2013

Lauantaina poikettiin muuten myös kahville, teelle ja viikunakakulle Lokaliin (Annankatu 19). Oletteko kuulleet tai käyneet? Lokal on valokuvaaja Katja Hagelstamin perustama konsepti, galleriakahvila – ”72% taidetta ja 28% kahvia”. Tällä hetkellä käynnissä oli japanilaisteemainen näyttely taidetta, muotoilua ja käsitöitä. ”Kaikki kaupassa on myynnissä ellei se puhu”, luki näyteikkunassa. Jostain luin, että myös keittiökaapistot ovat tilattavissa. Ihastuimme Lokalin kodinomaiseen tunnelmaan ja välittömään ilmapiiriin. Tietenkin täältä olisi voinut ostaa vaikka mitä. Tuota tuohiclutchia kääntelin käsissäni tovin jos toisenkin. Kolmannessa kuvassa on Kaisa Pelkosen voimamies ja viimeisessä kuvassa Natalia Lahdenmäen hengästyttävän kaunista keramiikkaa. Tänne tullaan ehdottomasti uudestaan, viimeistään seuraavan näyttelyn aikana, jolloin Lokal täyttyy nuorten taiteilijoiden ja muotoilijoiden töistä (alle 28-vuotiaiden Bloom-näyttely).

 

lokal4_kotilolokal_kotilo lokal2_kotilolokal6_kotilo lokal3_kotilo
On Saturday we popped into this little and charming cafe&gallery Lokal (Annankatu 19). We enjoyed coffee, tea and figpie while admiring the art, design and crafts of the Japan themed current exhibition. Such a charming place with a genuine concept. Visit You too!

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Maire 20.3.2013 at 15:03

    Tää on telepatiaa (taas)! Kuukletin juuri äsken Lokalia etsiessäni yhtä juttua, ja tänään juuri näin hyvää ystävääni Kaisaa, joka on tuo Voimamiesnainen.

    • Reply Johanna 20.3.2013 at 15:08

      Pelottavaa. Meillä pitäis ehdottomasti olla joku yhteinen projekti. ;)

    Leave a Reply