Uncategorized

Parveke vihertyy

6.6.2013

parveke_pelargonia_kotilo

 

Kasvit valtaavat hiljalleen alaa parvekkeella. Tällaiselle paatuneelle sisustusfanaatikolle tekee niin hyvää, kun pelargonian kukka onkin toisen värinen kuin olin toivonut. Kaunis meloninpunainen. Tuo amppelimansikka esiintyikin jo Facebookissa. Eikös olekin hauska puska? Onko amppelikasvin aina pakko kiikkua katossa? Viimeisen kuvan iso saviruukku maksoi alle kolme euroa. Saviruukut ovat siis sekä trendikkäitä että opiskelijan kukkarolle sopivia. :)


amppelimansikka_parveke_kotilo
amppelimansikka_kotiloamppelimansikka_ruukussa_kotilo
saviruukku_piparminttu_kotilo

 

It’s getting greener on our balcony. An interior nerd like me deserves a surprise every now and then. The geranium was supposed to be white but it turned out melon red. Pretty still! The bush in the big grey pot is a hanging strawberry. Who says they have to always be ”hanged”?

 

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Laurana 6.6.2013 at 10:31

  Niin ihana tämä vihreä kesäaika :) Meilläkin amppelimansikka viihtyy ruukussa terassin reunalla, näyttää kivalta siinä ja 3-vuotias yltää itse poimimaan kypsät (ja välillä myös vähän raaemmatkin ;)) marjat suuhunsa.

  • Reply Johanna 6.6.2013 at 23:20

   Kätevää! Täällä kaksi (toinen lähes) 30-vuotiasta odottaa samaa.. :))

 • Reply Syhi / Syhinä-blogi 6.6.2013 at 11:38

  Paljon parempi mansikka on tuollaisessa ruukussa kuin niissä (kamalissa) valkoisissa muovi-hässäköissä jossakin kiikkumassa :) Taidan lainata idiksen meillekin, mansikoita, namm!

  • Reply Johanna 6.6.2013 at 23:21

   Ostin itse asiassa juurikin semmoisen valkoisen muovihässäkän ja irroitin vain siitä ne ripustimet. Muoviruukun asetin tuon harmaan sisään toisen ruukun päälle, jotta olisi tarpeeksi korkealla!

 • Reply Sonja / Karnevaalikausi 6.6.2013 at 13:08

  Hyvä huomio noista amppeleista! Mansikka sopii kyllä ruukkuun paremmin. Jälleen ihanien parvekekuvien takia rivariasuja halajaa parveketta sisustettavaksi. ;)

  • Reply Johanna 6.6.2013 at 23:22

   Mutta rivariasujallahan on paljon enemmän vihreää tilaa sisustettavana! :)

 • Reply Tanja 6.6.2013 at 19:48

  Ihania kuvia!

  • Reply Johanna 10.6.2013 at 21:43

   Kiitos! Tuossa ensimmäisessä on ihan todenmukainen valo. Tuon sävyistä valoa ei muulloin kuin kesäisen hellepäivän iltana voi tavoittaa.

 • Reply Pinja 7.6.2013 at 00:07

  Näyttää kivalta! Mäkin laitoin mansikka-amppelin isoon purkkiin, kivempi ja saapahan pikkumimmi käydä kastelemassa ja napsimassa mansikoita :)

  Jokin tuollainen kukkahylly parvekkeelle olis kiva, haaveilen siitä Kekkilän porrassysteemistä, mutta ehkäpä katsellaan ensin huokeampia vaihtoehtoja…

  • Reply Johanna 7.6.2013 at 12:01

   Juu se Kekkilän kukkahylly on kiva. Ihailin sitä Riikan parvekekuvistakin. :)

  Leave a Reply