Uncategorized

Ruokariehaa

17.3.2013

Ei suomalaista sisustusblogia ilman Artekia. Kodin ensimmäinen itse ostamani Artekin tuote on tuo Siena-pöytäliina. Paljon muutakin olisin voinut mukaani ottaa Artek Aitan alennusmyynneistä, jos vain kukkaro olisi antanut myöden. Maljakon (tai tarkemmin kaatimen) sain Ikean Stockholm-malliston esittelytilaisuudesta.

Tämä on ollut ihana tyttöjen viikonloppu. Ulkoruokariehaa Torikortteleissa, putiikkeja, Kakku-Galleriaa, Globe Hopea, kokkailua, syntyjä syviä ja natisevia tulppaaneja. Tänään on edistettävä työhommia, mutta eipä paljon haittaa. Kyllä sitä eilisen energiatankkauksen jälkeen taas jaksaakin. Mukavaa sunnuntaioloa itse kullekin!

 

Artek_siena_kotilo torikorttelit_kotiloulkoruokarieha2_kotilosenaatintori_kotiloulkoruokarieha3_kotiloulkorukarieha_kotilo

 

A weekend full of sunshine, eating outside (literally) in Helsinki and two dear friends. We had such a fun and busy Saturday. I even managed to pop in to Artek-Aitta’s sales. The Siena table cloth is from there. My very first Artek buy. Sometimes it feels that every Finnish interior blogg has to have something from Artek! I got the vase on the table from the new Stockholm collection of Ikea.

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Pirita 17.3.2013 at 13:39

  Oi, onpa Helsingissä jo ihanan keväistä! <3 Täällä Hämeessä on vielä ainakin seitsemän metriä lunta (ainakin, vähintään, ellei enemmänkin :D), mutta onneksi aurinko paistelee jo tosi lämpimästi. Ensi viikonlopuksi pääsenkin sinne etelään nauttimaan pidemmälle edenneestä keväästä, ja tarkoitus olisi vihdoin poiketa tuolla Artek Aitassakin. :)

  Ihanaa sunnuntaipäivää myös sinulle!

  • Reply Johanna 17.3.2013 at 20:33

   Kyllä täällä jo on! :) Räystäät tippuvat ja sitä rataa. Poikkea ihmeessä Artek-Aitassa. Alet näyttävät kestävän 23. päivään saakka. Mäkin olin siellä nyt ekaa kertaa.

 • Reply Paula 17.3.2013 at 15:38

  Hankin minäkin Siena-kangasta pari vuotta sitten ja hämmästyin, että sehän on metrihinnaltaan paljon huokeampaa kuin esim. marimekko.

  • Reply Johanna 17.3.2013 at 20:35

   Onko näin? Tuo oli alehintaan 15 e/metri. Normaalihintaa en taida tietääkään.

   • Reply Paula 18.3.2013 at 14:15

    Normihinta oli ostaessani sen n 25€ kun Marimekon vastaava oli 35€. Olet saanut vielä tosi mukavalla hinnalla!

 • Reply Saija 17.3.2013 at 23:04

  Kivat, keväiset kuvat ja näyttääpäs hyvältä tuo Siena. Missä söitte? Me syötiin Qulman tomaattisoppaa… :)

  • Reply Johanna 17.3.2013 at 23:16

   Me syötiin melkein joka kojusta. Haukiburgeria, tomaattikeittoa, thaimaalaista (vika kuva), poromakkaraa ja lihapullat porkkanacruditen kanssa (kolmas kuva). Vegemestan sapuskat tais olla ainoat jotka jäi kokeilematta. Illalla tehtiin vielä itse hummusta, guacamolea ja mitä vielä… Aikamoiset mässäilyt, kuten tuossa seurassa on ollut tapana. :D

 • Reply Makujen riemua ulkoruokariehassa | TS Ruoka 20.3.2013 at 18:45

  […] hienostelua, saa syödä vaikka takki päällä. Meidän seuranamme ulkoruokinnassa oli myös Kotilo-blogin Johanna, käy kurkkaamassa tunnelmia myös […]

 • Leave a Reply