Uncategorized

Second handia Turussa

4.3.2013

Nykyään tulee käytyä paljon useammin Turun pikkuliikkeissä kuin silloin, kun vielä asui Turussa. Viikonlopun reissulla kävin piipahtamassa muun muassa miesten second handia myyvässä pikkuisessa, mutta mielettömän täydessä ja tyylikkäässä Bob’s Vintagessa (Rauhankatu 12). Monesti olen kulkenut ohi aukioloajan ulkopuolella, mutta nyt pääsin siis sisään asti. Ostin poikakaverille tuliaisiksi tuon pöydällä olevan pikkuisen nahkakotelon korttien säilytykseen.

 

bobs_vintage_ikkuna_kotilobobs-vintage_kotilo

 

Matkalla Tehdasteatteriin (Myrskyä katsomaan), poikkesin myös Arin Irtaimistovälityksessä Linnankadulla (33a). Sieltä tulee harvoin ostettua mitään, mutta ihasteltavaa, erityisesti ihania astioita, löytyy kukkuroittain. Kerran jätin yhden upean ahvenaiheisen opetustaulun tuolta ostamatta ja se vaivaa edelleen. Nyt en löytänyt opetustauluja ollenkaan, mutta paria kutkuttavaa valaisinta kylläkin jäin ihastelemaan. Ja nuo mustavalkoiset Turku-kupit! <3

 

arin-irtaimistovalitys2_kotilo arin-irtaimistovalitys1_kotilo arin-irtaimistovalitys_kotilo

 

During my weekend visit in Turku I visited Bob’s Vintage in Rauhankatu (12) and Arin Irtaimistovälitys in Linnankatu (33a) – great second hand shops!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply